Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Granatowa Bazylia niezalogowany
24 stycznia 2020r. o 20:02
Pan

bo i tak jeden z towarzystwa zajęty jest zbieraniem na mandat w celu odzyskanie auta po głośnym opisywanym tu zdarzeniu / pijany pirat z Bolesławca /gdzieś koło Szprotawy.[/c napisał(a):

HAHAHAHA....

piłeś -nie jedź

piłeś -nie pisz ....

i nie pisze ...hahahahaha

uradowałeś mnie niezmiernie tym postem ...hahahaha

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Spopielały Śnieżnik niezalogowany
24 stycznia 2020r. o 23:01
~~Granatowa Bazylia napisał(a):

...ja na chamstwo zawsze odpowiem w podobnym tonie ...

inni mają takie samo zdanie o tobie chamska kłamliwa mordo
211
skorn
25 stycznia 2020r. o 0:23
~~Granatowa Bazylia napisał(a): rzucił kilka ulotek i rżnie tu bohatera ale na pytanie czy tym uratował jedno miejsce pracy na Wizowie już nie odpowiada...wtedy ''morda w kubeł''

No i znalazłes sobie szeregowego działacza "S", żeby sobie na nim odreagować, a tymczasem takiego jednego z solidarnościowej wierchuszki "szanujesz", bo załapał się unijną synekurę. Co zrobił Donald dla Polski po tylu latach pierdzenia w unijny stołek, do dziś nie wiadomo.

1. Jeśli Solidarność zrobiła szkody, to kto bardziej za to odpowiada: jakiś Lucjan czy Tusk, Balcerowicz i reszta?
2. Ile majątku wyprzedano, gdy rządził SLD? Masz informację czy nie chciało ci się szukać?

Dlatego dla mnie na zawsze będziesz hipokrytą : )

Dopisane 25.01.2020r. o godz. 00:23:

PanM napisał(a): bo i tak jeden z towarzystwa zajęty jest zbieraniem na mandat w celu odzyskanie auta po głośnym opisywanym tu zdarzeniu / pijany pirat z Bolesławca /gdzieś koło Szprotawy.

Jesli ten "jeden z towarzystwa" ma 31 lat, to wszystko się zgadza. : )

<i>
~~Perłowa Nasturcja niezalogowany
25 stycznia 2020r. o 6:20
Co ta KURWizja robi ze słabymi umysłami... przez ostatnie 5 lat, od prokurasiura Piotrowicza aż do szofera Kaczorbaszy, wszyscy PISokupanci i ich przydupasy twierdzą, że obalali komunę i burzyli mur berliński...
14240
M21W2
25 stycznia 2020r. o 12:11
Januszu R. - po Twoim ziejącym nienawiścią wpisie z 10-01 nie zareagowałem .
Od tamtego czasy ignorowałem Twoje komentarze , w końcu uznałem - co za dużo to niezdrowo , kim Ty jesteś aby oceniać mnie , człowieka którego nie znasz , pokaż mi choć jeden Twój komentarz bez wycieczki osobistej .
Kim Ty jesteś abyś mi pisał co mogę czego nie , zawsze kiedy dostaniesz adekwatną odpowiedź zalewasz się łzami , gęsto się tłumaczysz , biedne niewiniątko .

Napisałeś - albo żeby było dramatyczniej może samopodpalenie?
byłeś ,jesteś i zostaniesz ''pionkiem'' dlatego nikt nie zauważy jakiegoś tam m21 ...

no może bezpański pies co podejdzie ,obwącha i osika..

Uznałem że kundelek z Dolnych Młynów od słów przechodzi do czynów , w każdym komentarzu próbuje mnie " osikać " .

Wszystkich co piszą komentarz nie zgodny z Twoimi lewackimi poglądami określasz mianem - kmiotek - , skończ z tym i wycieczkami osobistymi , ja Tobie obiecuję że nie będę używał w stosunku do Ciebie słów mogących być uznane za obraźliwe .

Zapewne wiesz co to są synonimy ,

Pod spodem znajduje się przekrojowy spis wszystkich wyrazów bliskoznacznych do słowa kmiotek:

bamber,burak,burek,cham,ciemniak,ćwierćinteligent,ćwok,drobnomieszczanin,ignorant,jaskiniowiec,kmieć,kmiot,kołtun,niedouk,nieuk,obskurant,plebejusz,półinteligent,prostaczek,prostak,prowincjusz,prymityw,przeżytek,tępak,troglodyta,wsioch,wsiok,wsiowy,wstecznik,zacofaniec,żłób .

Dopisane 25.01.2020r. o godz. 11:06:

Januszu R. - po Twoim ziejącym nienawiścią wpisie z 10-01 nie zareagowałem .
Od tamtego czasy ignorowałem Twoje komentarze , w końcu uznałem - co za dużo to niezdrowo , kim Ty jesteś aby oceniać mnie , człowieka którego nie znasz , pokaż mi choć jeden Twój komentarz bez wycieczki osobistej .
Kim Ty jesteś abyś mi pisał co mogę czego nie , zawsze kiedy dostaniesz adekwatną odpowiedź zalewasz się łzami , gęsto się tłumaczysz , biedne niewiniątko .

Napisałeś - albo żeby było dramatyczniej może samopodpalenie?
byłeś ,jesteś i zostaniesz ''pionkiem'' dlatego nikt nie zauważy jakiegoś tam m21 ...

no może bezpański pies co podejdzie ,obwącha i osika..

Uznałem że kundelek z Dolnych Młynów od słów przechodzi do czynów , w każdym komentarzu próbuje mnie " osikać " .

Wszystkich co piszą komentarz nie zgodny z Twoimi lewackimi poglądami określasz mianem - kmiotek - , skończ z tym i wycieczkami osobistymi , ja Tobie obiecuję że nie będę używał w stosunku do Ciebie słów mogących być uznane za obraźliwe .

Zapewne wiesz co to są synonimy ,

Pod spodem znajduje się przekrojowy spis wszystkich wyrazów bliskoznacznych do słowa kmiotek:

bamber,burak,burek,cham,ciemniak,ćwierćinteligent,ćwok,drobnomieszczanin,ignorant,jaskiniowiec,kmieć,kmiot,kołtun,niedouk,nieuk,obskurant,plebejusz,półinteligent,prostaczek,prostak,prowincjusz,prymityw,przeżytek,tępak,troglodyta,wsioch,wsiok,wsiowy,wstecznik,zacofaniec,żłób .

Dopisane 25.01.2020r. o godz. 12:11:

Małe sprostowanie mój wpis kierowany jest do Janusza T . słynnego hejtera falco .
~~Ciemnopiwne Przymiotno niezalogowany
25 stycznia 2020r. o 12:29
Absolutnie tak
„Solidarność” - w latach 80-tych i na początku lat 90-tych ruch społeczny żądający m.in. – prawa do wolności słowa,..
Ten postulat został zrealizowany całkowicie ;)
Jak widać niektórzy nadużywają tego prawa wykazując przy tym "ogromną wiedzę" nieskażoną znajomością tematu
~~Ciemnopiwne Przymiotno niezalogowany
25 stycznia 2020r. o 12:47
Nadużywanie prawa do wolności słowa nadużywane jest powszechnie.
Tu na lokalnym forum tak na lokalną skalę ;), a w polskojęzycznej telewizji założonej przez agentów PRL-ich służb specjalnych "znafca" Krzemiński bez żadnych konsekwencji wygłasza teksty nie mające nic wspólnego z kulturą:
"Kaczyński - mały człowieczek o krótkich nóżkach, a prezydent - pajacyk pociągany za sznurki"
No cóż. jaka telewizja taka kultura. Tacy "znafcy " i tacy wyznafcy :(
~~Brązowy Dereń niezalogowany
25 stycznia 2020r. o 13:18
~~Ciemnopiwne Przymiotno napisał(a): Nadużywanie prawa do wolności słowa nadużywane jest powszechnie.
Tu na lokalnym forum tak na lokalną skalę ;), a w polskojęzycznej telewizji założonej przez agentów PRL-ich służb specjalnych "znafca" Krzemiński bez żadnych konsekwencji wygłasza teksty nie mające nic wspólnego z kulturą:
"Kaczyński - mały człowieczek o krótkich nóżkach, a prezydent - pajacyk pociągany za sznurki"
No cóż. jaka telewizja taka kultura. Tacy "znafcy " i tacy wyznafcy :(

A jest przymus jej oglądania ? Nie pasi ta telewizja , oglądaj swoją .dzwoń i przez telefon odmawiaj różaniec .Wstalim z kolan ,jesteśmy wolnym narodem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza