~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowa Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): „Jest rzeczywiście fatalna atmosfera w środowisku sędziowskim. Jest szczucie przeciwko sędziom, którzy zostali powołani w ciągu ostatnich dziewięciu lat. Jest obawa przed prześladowaniami. Oni zresztą są prześladowani w wielu przypadkach” – powiedział prezydent Andrzej Duda na konferencji prasowej w Singapurze.''
AŻEJ NIE PIERD.........ziel....
NIGDZIE NIE CZYTAŁEM BY NOMINOWANY NOCĄ TWÓJ KOMUSZY SĘDZIA PIOTROWICZ CZY NAWACKI CZUŁ SIĘ ZASZCZUTY JAK CHOCIAŻBY TULEYA
Ązej ...idź chłopino ,popływaj sobie dżonką a nie tu pierdo....sz o ''prześladowaniach'' bo to ty tragiczny gościu spieprzyłeś wszystko co mogłeś w sądownictwie do spóły ze Zbyniem ''ZERO'' ...;D
obaj przypominacie prosty rachunek....0 + 0 = 0
Fajnie napisałeś ogólnikowo co zrobił Duda źle , a teraz poproszę o konkrety , nie te pobudzające emocje u niekompetentnych , idących za tobą jak byś był „Bożyszczem” na Bolesławieckim forum , te bajki możesz opowiedzieć podczas pogawędki na „Żwirowni” , tam ci uwierzą … Fizyczny …
no ty to nie jesteś ''bożyszczem'' chociaż chciałbyś się za takiego tu mieć...;D
a że boisz się pisać otwarcie to chowasz się waląc niby z anonima pajacu...
a co tam u mnie na fejsiku miernoto? ;D
bo widzę wieśniaku że nadal błąka ci się myśl o ,,Żwirowni''...;D
NACHY CI FALUJĄ TCHÓRZU AŻ MIŁO PATRZEĆ...;D
dlatego ani słówkiem łgarzu nie odnosisz się do mojego wcześniejszego postu...HAHAHA
Bezowocny wpis !!!!!!!!!!
Brak argumentacji , to uderzenie z szczyptą
emocji dla wielbicieli…
Po wpisie wizualny wygląd autora , 196 cm wzrostu , 98 kilo wagi , przystojny brunet , po kilku uczelniach wyższych , usytuowany biznesmen ( z S.T.Su)
~~Ruda Stokrotka napisał(a): I cóż takiego , profesor od Lotów niezabezpieczonych
czepił się ……prawidłowego określenia jego poddanych „hołdować” , znaczy wślizgiwać się tobie , bez wazeliny JA-NIE