Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Myszata Iglica niezalogowany
13 maja 2025r. o 21:05
A będzie jeszcze lepiej. Te matoły z nie/rządu chcą , by to młodzież wybierała dyrektorów szkół. Czy w tym MENIE już całkiem rozumy POtracili???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ha ha niezalogowany
13 maja 2025r. o 21:48
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~janusz z poddasza napisał(a): Yankes nie może przezyć , że jego donoszenie na policje i do prokuratury "gunwo" dało .

Złotkowscy zaorali kacapa , i wszystko co ten teraz może to toczyć piane z ust .

ONI TO SOBIE ROWY MOGĄ PRZEORAĆ.
Albo Januszowi rowa wylizać !
Narażasz się tym wpisem Jurgenowi i Lucjanowi więc uważaj bo jeszcze cię postraszy odwiedzinami i co wtedy zrobisz?

Ze strachu okopię się niezbędnikiem!
~~Jasio niezalogowany
13 maja 2025r. o 22:04
Pamiętaj że Lucjana szkolił oficer polityczny i komunistyczne wojsko załatwiło mu też komunistyczną szkołę podoficerską a tam szkolono niezłych asów . Pomyśl skąd ten kryptonim operacyjny M21W2 . Kloss też działał jako J23.
A więc może cię wytropić szybciej niż agent Tomek a nawet Rutkowski.
~~panM niezalogowany
13 maja 2025r. o 22:19
Polskę szlachecką zniszczyła szlachta .
Polskę burżuazyjną zniszczyła burżuazja.
Polskę socjalistyczną zniszczyła klasa robotnicza
A Polskę wolną zniszczy ciemnogród.
~~Miodowa Calibrachoa niezalogowany
13 maja 2025r. o 23:00
A kogo tu orać …?? Od przedstawienia na słynnej ławeczce , pozostała mi tylko litość nad nieszczęśnikiem … któremu tłumaczono …
Nie podskakuj Janie nie podskakuj ,
Przecież nie był z Ciebie taki ZUCH ..!!
I pozostał nam po tobie smutek żal
Miałeś wtedy 70 lat chłopino
A na imię miałeś właśnie słynny Jan…!!
~~Chyba nie niezalogowany
13 maja 2025r. o 23:22
~~Miodowa Calibrachoa napisał(a): A kogo tu orać …?? Od przedstawienia na słynnej ławeczce , pozostała mi tylko litość nad nieszczęśnikiem … któremu tłumaczono …
Nie podskakuj Janie nie podskakuj ,
Przecież nie był z Ciebie taki ZUCH ..!!
I pozostał nam po tobie smutek żal
Miałeś wtedy 70 lat chłopino
A na imię miałeś właśnie słynny Jan…!!

Jan chyba nie ma 70
~~Swolocz pisowska niezalogowany
14 maja 2025r. o 2:39
Głosując na Nawrockiego wspierasz rozbiór Polski. Rosja wraca.
~~Krwistoczerwony Czosnek niezalogowany
14 maja 2025r. o 5:58
~~Miodowa Calibrachoa napisał(a):

a może tak Cali-brocho zajmij się swoim życiem bo dobrze wam tu napisano co wy sobie możecie ''orać''...;D
a ty sam co?...po kiego ''wuja'' lazłeś do mnie z jakimiś swoimi żalami?....pytałem skąd wiedziałeś gdzie mnie szukać?
nie odpowiedziałeś robiąc tu z siebie pośmiewisko pisząc że pytałeś o to ludzi...to był prawdziwy popis twojej błazenady...;D

widzisz?...spodobała ci się moja wcześniejsza odpowiedź z cytatem piosenki Grechuty ale jak widzę i to teraz przerobiłeś na swoją modłę bo z racji ubogiego ''yntelektu'' na coś od siebie cię po prostu nie stać...;D
rozumiem...współczuję ...prawie ...;D

70 ? ...powiadasz? niech ci będzie -''młodzieniaszku'' ;D
ps. jak tam nakolanniki ? podrzuciłeś je braciszkowi? ...czy trzymasz je dla siebie?
bo widzisz Jurgen napiszę ci tak- straszyć to ty sobie możesz dzieci Babą Jagą...;D

a teraz przegryź kanapkę z tandetnym ''lump-szmitem'' z Edeki i szybciutko na plac i bramę otwierać...
a ja sobie jeszcze poleżę popijając kawkę i pooglądam jakieś filmidło...później zakłady i mykam do esteesiku -u ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.