Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

~~Horus niezalogowany
10 marca 2022r. o 7:17
a już ekonomiści mówią głośno o tym że inflacja zdecydowanie przyśpieszy i nie będzie taka jak ogłasza oszust papcio-glapcio....
przewiduje się ją jako dwucyfrową ...;D
jeśli teraz pisze się o galopującej inflacji to jak ją nazwać kiedy jeszcze przyśpieszy? ;D

czytałem wczoraj że W CIĄGU MIESIĄCA - PALIWO PODROŻAŁO O 2 ZŁOCISZE
jaka cena będzie po powrocie vat-u? ;D

tak prostackiej propagandy z tym ''vatem '' nie widziałem od czasu bilboardów z tą słynną żarówką unijną ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
10 marca 2022r. o 7:54
~~ja napisał(a): A czy słyszeliście zeby rząd polski ściągał obywateli polski z terenów Ukrainy. Dlaczego rząd się troszczy o ukraińców ale nie o naszych rodaków. Jak myślicie czy to jest rząd polski, czy reprezentuje on interesy Polski???????

Po pierwsze Ukraińców piszemy z dużej litery.
Po drugie Rząd Polski tak samo.
Po trzecie Polski Rząd działa na terenie Polski. Do obsługi zagranicy ma konsulaty i tam zgłaszają się wszelkie osoby w potrzebie, Polacy, Ukraińcy z Kartą Polaka, inni w jakiś sposób związani z Polską.
Po czwarte jesteś Polakiem czy ruskim trollem, który ma za zadanie siać tu ferment?
~~PRL niezalogowany
10 marca 2022r. o 8:22
Ruskim trolem :D
~~Horus niezalogowany
10 marca 2022r. o 8:23
był tu kiedyś taki jeden co nawet''proboszcz'' pisał z ...
no właśnie ...
nie pouczaj bo nie z ''dużej'' a ''wielkiej'' litery...;D

i on właśnie pisał Proboszcz...;D
słusznie czy nie? ;D
~~Lawendowoniebieski Kleome niezalogowany
10 marca 2022r. o 8:59
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Po pierwsze Ukraińców piszemy z dużej litery.
Po drugie Rząd Polski tak samo.
Po trzecie Polski Rząd działa na terenie Polski. Do obsługi zagranicy ma konsulaty i tam zgłaszają się wszelkie osoby w potrzebie, Polacy, Ukraińcy z Kartą Polaka, inni w jakiś sposób związani z Polską.
Po czwarte jesteś Polakiem czy ruskim trollem, który ma za zadanie siać tu ferment?

Wielebny daj ty sobie spokój z nauką gramatyki.Sam pisałeś,że masz dyslekcję,pozostań przy tym pseudoreligijnym bełkocie - do czego zostałeś zaprogramowany.
~~Plotkara niezalogowany
10 marca 2022r. o 9:10
Wy tu sobie gadu gadu a w Warszawie pod pomnikiem schodów kolejna miesięcznica.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
10 marca 2022r. o 10:04
~~Lawendowoniebieski Kleome napisał(a):
Wielebny daj ty sobie spokój z nauką gramatyki.Sam pisałeś,że masz dyslekcję,pozostań przy tym pseudoreligijnym bełkocie - do czego zostałeś zaprogramowany.

Zauważ że poza gramatyką odniosłem się też do merytorycznej części wypowiedzi. To po pierwsze.
Poza tym ile razy mam powtarzać że nie jestem księdzem!!! #$&#@
~~Horus niezalogowany
10 marca 2022r. o 10:15
z tą gramatyką nie trafiłeś ...merytorycznie też tak nie za bardzo ci poszło a powtarzać że nie jesteś księdzem będziesz tu jeszcze wiele razy...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza