Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Płowożółty Pieris niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 20:06
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowożółty Pieris napisał(a): Panie Lucjanie - jak Pan dostaje emerytury 5000,-, a każdego miesiąca wydaje Pan 7000,- to jak długo Pan tak pociągnie? Raczej krótko. To dlaczego Pan myśli, że państwo może bezkarnie tak wydawać cały czas?

Przyznałbym Panu rację gdyby nie fakt że nie żyję z emerytury z miesiąca na miesiąc , więcej dostaję jak wydaję , jako emeryt mam z czego oszczędzać i nie biadolę jak to w Polsce "źle ":.
Dopisane 30.08.2023r. o godz. 20:01:Janusz sprostuję za Ciebie , Warszawa zalana , Trzaskowski na kampusie w Olsztynie .

Czyli szkoda gadać - są tu propagandziści PO, są propagandziści PiSu i Pan należy do tych drugich. Propaganda to ucieczka od prawdy i zamiar zabicia w ludziach chęci do poszukiwania prawdy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
30 sierpnia 2023r. o 20:14
~~Rdzawoczerwony Rozpław napisał(a): więcej dostaję jak wydaję
EMERYCI czy też tak macie ?

Ty zapewne tak nie masz , nie trzeba było unikać płacenia składek emerytalnych nie musiałbyś teraz biadolić .
~~Rdzawoczerwony Rozpław niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 20:17
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwony Rozpław napisał(a): więcej dostaję jak wydaję

Ty zapewne tak nie masz , nie trzeba było unikać płacenia składek emerytalnych nie musiałbyś teraz biadolić .

no proszę ,nie znasz mnie ,a już podsumowałeś .cały lecjan (celowo z małej)
~~Rdzawoczerwony Rozpław niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 20:18
lucjan
14240
M21W2
30 sierpnia 2023r. o 20:23
~~Płowożółty Pieris napisał(a):
Dodrukowanie pieniędzy we wszystkich krajach miałoby negatywny wpływ na rynek finansowy i gospodarkę

Proszę zamiast wycieczek osobistych udowodnić że to nie jest prawda .

Dopisane 30.08.2023r. o godz. 20:23:

~~Rdzawoczerwony Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwony Rozpław napisał(a): więcej dostaję jak wydaję

no proszę ,nie znasz mnie ,a już podsumowałeś .cały lecjan (celowo z małej)

Przepraszam Pana bardzo , styl Janusza stąd ta pomyłka , Jak Panu sprawia przyjemność pisania mojego imienia z małej proszę tak pisać aby nie pozbawiać się tej radosnej przyjemności .
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 20:41
~~Jurko61 napisał(a):
Jurek ...najlepszym ministrem WŁASNYCH finansów ja jestem...;D ...przed chwilą odjechał po wspólnej kawie koleżka który przywiózł mi moją część wygranej z kuponu który wygraliśmy dzięki :D przegranej naszych siatkarek.. ;D
ale wracając - ja tylko napisałem o długu Polski...
a to Lucjan zaczął z tym przeliczaniem pkb i itp a więc to chyba on bardziej niż ja pasuje na ministra...;D
ja jestem tu ''wichrzycielem'' bo staram się jak mogę coś i tobie i Lucjanowi uświadomić jak złodziejską klikę popieracie?
a ty mi jeszcze piszesz że te afery są niepotwierdzone? piszesz o długach konsumpcyjnych i tym że zaciąganie takich to głupota...słusznie...
a czym jak nie tym jest wymiana np. całej floty limuzyn rządowych? ;D ...a to tylko jeden przykład...
a jaki to kredyt inwestycyjny ostatnio zaciągnęła Polska?
jak to się ma do tego co napisał Lucjan że zaprzeczył w jednym z ostatnich postów o tym co ja pisałem ...a jeśli tak że polska gospodarka podupada to skąd brać kasiorę na to by spłacać nawet dług inwestycyjny jak kasa jest potrzebna na bierząco a nie na liczenie na to że kiedyś nastąpi poprawa...a jak nie nastąpi ?
jak przyjdzie kolejna ''plan-demia''? ;D
gdzie zadzwonią?...do prowidenta czy skok-u? ;D

''państwo staje się zamożniejsze'' ;D
podaj mi przykład jednej z piSSdzielskich inwestycji która przynosi zyski Polakom...;D

~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 20:46
~~Jurko61 napisał(a): Długo wyczekiwana przez niecierpliwego Janusza komisja powstała …
Sławomir Cenckiewicz ,profesor.Andrzej Zybertowicz , profesor.Przemysław Żurawski vel Grajewski , Łukasz Cięgotura ,Michał Wojnowski, Józef Brynkus , Marek Szymaniak , Arkadiusz Puławski oraz Andrzej Kowalski
napisze z zadowoleniem będziesz bardziej cierpliwy Janusz to powoli zdystansujesz się
do słów które tu wypisywałeś tik tak tik tak

no to macie teraz tych CZŁONKÓW... ;D
a teraz poczytaj kim byli ,kim są i czy to nie jest wypisz -wymaluj ''bolszewia'' w piSSdzielskim wydaniu...
jak to ogarniesz to dojdziesz do wniosku że trybunały Kamieniewa czy chyba bardziej ci znanego Berii to przy nich ''pikuś'' ...;D
14240
M21W2
30 sierpnia 2023r. o 20:49
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): a to Lucjan zaczął z tym przeliczaniem pkb i itp a więc to chyba on bardziej niż ja pasuje na ministra...;D
ja jestem tu ''wichrzycielem'' bo staram się jak mogę coś i tobie i Lucjanowi uświadomić jak złodziejską klikę popieracie?

Pokaż te dowody na złodziejstwo PiS , starasz się uświadomić , dobre , Ciebie uświadomili ? , kto i w jaki sposób .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza