Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 20:50
napisz jasno Lucjan...
piSS nie okrada Polski ...piSS nie okrada Polaków ...piSS nie ma na swoim koncie żadnej afery...
napisz ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
30 sierpnia 2023r. o 20:57
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): a teraz poczytaj kim byli ,kim są i czy to nie jest wypisz -wymaluj ''bolszewia'' w piSSdzielskim wydaniu...

Powtórzyłeś słowa Borysa Budki do dziennikarki TVN , a coś od siebie możesz napisać ? .

Dopisane 30.08.2023r. o godz. 20:57:

~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): napisz jasno Lucjan...
piSS nie okrada Polski ...piSS nie okrada Polaków ...piSS nie ma na swoim koncie żadnej afery...
napisz ...;D

Zrobiłeś to za mnie , dzięki .

Napisz o poważnych aferach nie takich w stylu PanaM o aferze czajnikowej .
30 sierpnia 2023r. o 21:00
człowieku...opamiętaj się ...
kiedy on to powiedział? ....pierwszy raz włączyłem dzisiaj tv o 15-ej na mecz....później natychmiast przełączyłem na mecz Polek i natychmiast wyłączyłem...;D
a ty tu pieprzysz mi o jakichś słowach Budki? ;D
piszę odnosząc się do twoich słów gdzie zarzucasz mi kłamstwa ...
no to odpowiadam ci napisz o tym o co cię pytałem...;D

odpowiesz tak samo jak Jurek podał nazwiska tych co pędzą do koryta....;D
~~Płowożółty Pieris niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 21:01
Panie Lucjanie, przewiduję, że PiS będzie rządził dalej. Lub PO, bo to to samo. A wnioskuję to po Pana wypowiedzi o dodruku pieniędzy. POPiS będzie rządził, bo elektorat nic nie rozumie i jest mocno niedouczony. I uważa, że rząd ma swoje pieniądze.

~~antypisior niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 21:04
30 sierpnia 2023r. o 21:04
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): a teraz poczytaj kim byli ,kim są i czy to nie jest wypisz -wymaluj ''bolszewia'' w piSSdzielskim wydaniu...

Powtórzyłeś słowa Borysa Budki do dziennikarki TVN , a coś od siebie możesz napisać ? .
Dopisane 30.08.2023r. o godz. 20:57:
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): napisz jasno Lucjan...
napisz ...;D

Zrobiłeś to za mnie , dzięki .

Napisz o poważnych aferach nie takich w stylu PanaM o aferze czajnikowej .

no i po co lawirujesz?...wkładasz palce między drzwi a później albo lamentujesz albo uciekasz od prostej ,jasnej odpowiedzi...;D

aproposik tego grubasa...czyżbyś nie wierzył w ''aferę czajnikową'' ?...wierzysz czy nie?
też nie odpowiesz? :D
30 sierpnia 2023r. o 21:10
no i jeden już zanim zaczął to skończył ...na jego miejsce Józuś Brynks...kukizowiec...
i wszystko jasne...;D
~~Lucjan niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 21:19
Laptop zajęty,odpowiem niezalogowany, nie wierzę w aferę czajnikową tak samo jak w afery PiS wykreowane przez TVN oraz Tuska i jego podwładnych . A teraz mecz dla Ciebie może być ucieczka. Dobranoc
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.