~~Fakt napisał(a):Ktoś napisał: ~~arcadio napisał(a): Najgłupsze wpisy to te mówiące "inicjatorzy zwrot kosztów". Widać, że ludzie nie mają pojęcia co to demokracja bezpośrednia. Poza tym przypomnę, że organizatorzy też płacą podatki do gminy. Gmina nie ma swoich pieniędzy, to są pieniądze mieszkańców.
Komu ty to tłumaczysz? Wiejskim tłum..okom?[
Teraz to obrażasz mieszkańców wiosek , ale po podpisy to się leciało po wioskach . Świdrowa musi odejść bo inaczej to zawsze będzie jej nie pasować . Przyszedł czas na powrót do szkoły chociaż i tam nie było kolorowo .
~~Fakt napisał(a):Ktoś napisał: ~~arcadio napisał(a): Najgłupsze wpisy to te mówiące "inicjatorzy zwrot kosztów". Widać, że ludzie nie mają pojęcia co to demokracja bezpośrednia. Poza tym przypomnę, że organizatorzy też płacą podatki do gminy. Gmina nie ma swoich pieniędzy, to są pieniądze mieszkańców.
Komu ty to tłumaczysz? Wiejskim tłum..okom?
~~Różowoczerwona Laurencja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fakt napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~arcadio napisał(a): Najgłupsze wpisy to te mówiące "inicjatorzy zwrot kosztów". Widać, że ludzie nie mają pojęcia co to demokracja bezpośrednia. Poza tym przypomnę, że organizatorzy też płacą podatki do gminy. Gmina nie ma swoich pieniędzy, to są pieniądze mieszkańców.
Czlowieku nie obrazaj ludzi mieszkajacych na wsi. Sa to ludzie ktorzy ciezko pracuja. Maja swoje domy ktore czesto sami wybudowali, podworka pola uprawne, ktore codziennie wymagaja mnóstwo pracy. Ty "wielki mieszczuch" pewnie z chowu klatkowego , kupiles mie w bloku na 3 pietrze 24m2 bo poszedles na latwizne. Kosiarką do trawy to napewno nie umiesz sie poslugiwac. [/
~~Różowoczerwona Laurencja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fakt napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~arcadio napisał(a): Najgłupsze wpisy to te mówiące "inicjatorzy zwrot kosztów". Widać, że ludzie nie mają pojęcia co to demokracja bezpośrednia. Poza tym przypomnę, że organizatorzy też płacą podatki do gminy. Gmina nie ma swoich pieniędzy, to są pieniądze mieszkańców.
Czlowieku nie obrazaj ludzi mieszkajacych na wsi. Sa to ludzie ktorzy ciezko pracuja. Maja swoje domy ktore czesto sami wybudowali, podworka pola uprawne, ktore codziennie wymagaja mnóstwo pracy. Ty "wielki mieszczuch" pewnie z chowu klatkowego , kupiles mieszkanie w bloku na 3 pietrze 24m2 bo poszedles na latwizne. Kosiarką do trawy to napewno nie umiesz sie poslugiwac.
Dobrze napisane to są pieniądze podatników czyli mieszkańców . To ja żądam zwrotu tej kasy dość głupich pomysłów w tej gminie .
~~Mieszkaniec gminy napisał(a): Teraz fryzjerka "inicjatorka referendum" powinna zwrocic kase do budzetu gminy. Jestem mieszkancen gminy Nowogrodziec, place podatki i nie życzę sobie aby przyjezdna fryzjerka wydawala moje pieniadze na jej chore referendum! Zadam zwrotu moich pieniedzy. Jaka fryzjerka, taka i inicjatorka referendum. Przerost formy nad tresciom. "Pan z wasem" oddaj zmarnowane pieniadze!
~~Rdzawa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec gminy napisał(a): Teraz fryzjerka "inicjatorka referendum" powinna zwrocic kase do budzetu gminy. Jestem mieszkancen gminy Nowogrodziec, place podatki i nie życzę sobie aby przyjezdna fryzjerka wydawala moje pieniadze na jej chore referendum! Zadam zwrotu moich pieniedzy. Jaka fryzjerka, taka i inicjatorka referendum. Przerost formy nad tresciom. "Pan z wasem" oddaj zmarnowane pieniadze!
Jak to piszesz ta ,,fryzjerka" wyłożyła wam fakty i prawdę co się dzieje w tym zaściankowym mieście,ale takie ....... I tak nic nie zrozumieją. Są ludzie kompetentni ,rozumni z chęciami i możliwościami i naprawdę było by tu fajnie ,ale ..... szkoda na takich jak wy czasu i swojej energii.
~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a): Dość ośmieszania Gminy.
Świder musi odejść