~~Ja gut napisał(a): W telewizji nie kazali to nie poszli :)
~~Ja gut napisał(a): Uważam że 80 tysięcy złotych (14 złotych za jeden głos) zostało dobrze zainwestowane. Można teraz robić co się chce przez następne lata, bo nikogo to nie interesuje, także nie patrzcie na to jak na stratę pieniędzy.
~~Zazieleniała Dabecja napisał(a): Brakuje ważnej informacji, ilu wzięło udział?
~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja gut napisał(a): Uważam że 80 tysięcy złotych (14 złotych za jeden głos) zostało dobrze zainwestowane. Można teraz robić co się chce przez następne lata, bo nikogo to nie interesuje, także nie patrzcie na to jak na stratę pieniędzy.
80 tys w piach i nie jest to strata? Takie coś to tylko naczyciel mógł wymyślić .
Rozliczać Świdrową z każdej zlotówki
~~Bladoróżowa Dalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zazieleniała Dabecja napisał(a): Brakuje ważnej informacji, ilu wzięło udział?
Zagłosowało prawie 2500 osób.. brakło 700 głosów
~~Bladoróżowa Dalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja gut napisał(a): Uważam że 80 tysięcy złotych (14 złotych za jeden głos) zostało dobrze zainwestowane. Można teraz robić co się chce przez następne lata, bo nikogo to nie interesuje, także nie patrzcie na to jak na stratę pieniędzy.
80 tys w piach i nie jest to strata? Takie coś to tylko naczyciel mógł wymyślić .
Teraz będziecie patrzeć na ilość pieniędzy i rozliczać z tego burmistrz.
Zamiast się zastanowić dlaczego aż 2500 mieszkańców poszło na referendum. Przecież to jest znak ostrzegawczy dla rady.
No ale po co przystanąć i się nad tym zastanowić, lepiej dalej krzyczeć co jest winą pani burmistrz, bo nic innego nie macie do roboty, tylko dalej ciągnąć nagonkę, gdy brakuje wam dobrych argumentów!
I to nie jest powód do zwycięstwa, że referendum nie przeszło, tylko naprawdę powinna to być chwila do refleksji i zadumy, że aż tylu mieszkańców chciało odwołania rady, więc nie ma z czego się tak cieszyć i piać z zachwytu.
Referendum bo rada zła? Może to z Aśką jest coś nie tak? Może to jej sodówka uderzyła?
~~Bladoróżowa Dalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja gut napisał(a): Uważam że 80 tysięcy złotych (14 złotych za jeden głos) zostało dobrze zainwestowane. Można teraz robić co się chce przez następne lata, bo nikogo to nie interesuje, także nie patrzcie na to jak na stratę pieniędzy.
Teraz będziecie patrzeć na ilość pieniędzy i rozliczać z tego burmistrz.
Zamiast się zastanowić dlaczego aż 2500 mieszkańców poszło na referendum. Przecież to jest znak ostrzegawczy dla rady.
No ale po co przystanąć i się nad tym zastanowić, lepiej dalej krzyczeć co jest winą pani burmistrz, bo nic innego nie macie do roboty, tylko dalej ciągnąć nagonkę, gdy brakuje wam dobrych argumentów!
I to nie jest powód do zwycięstwa, że referendum nie przeszło, tylko naprawdę powinna to być chwila do refleksji i zadumy, że aż tylu mieszkańców chciało odwołania rady, więc nie ma z czego się tak cieszyć i piać z zachwytu.[/
Bzdura totalna aż tylu? 2500 to tylko jej pupilki . Brakło wiele i to jej musi dać do myślenia . Myślała że złapała pana boga za nogi . Razem z fryzjerkom oddać kasę .