~~Czarniawy Żeniszek napisał(a): qrwa w tym Nowogrodźcu jest taki ciemnogród że aż strach, wystarczy oglądnąć ostatnią transmisję z obrad rady,qrwa płakałem ze śmiechu jak sie wypowiadali radni z opozycji,nawet przeczytać nie potrafią to co im bóg z Gieraltowa napisał, jak wy sie nie wstydzicie, macie w dupie mieszkańców swoich miejscowości ,dla was najważniejsze jest być przeciw pani Świder,zero rozmowy,zero myślenia, czy wy qrwa jesteście mądrzy, jedźcie do gieraltowa i jak będzie w otwartym domu wystawiona d.u.p.a to wejdźcie w nią,tylko wazelinę weźcie, żeby wódz nie cierpiał,
~~Fioletowoczarny Orlik napisał(a): Skąd więc nazbierano tyle podpisów by te referendum wogóle się odbyło? Czy nie było widać, że nie warto ryzykować i tracić pieniądze na niepotrzebne wydatki?
~~Zarumieniony Wiciokrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarniawy Żeniszek napisał(a): qrwa w tym Nowogrodźcu jest taki ciemnogród że aż strach, wystarczy oglądnąć ostatnią transmisję z obrad rady,qrwa płakałem ze śmiechu jak sie wypowiadali radni z opozycji,nawet przeczytać nie potrafią to co im bóg z Gieraltowa napisał, jak wy sie nie wstydzicie, macie w dupie mieszkańców swoich miejscowości ,dla was najważniejsze jest być przeciw pani Świder,zero rozmowy,zero myślenia, czy wy qrwa jesteście mądrzy, jedźcie do gieraltowa i jak będzie w otwartym domu wystawiona d.u.p.a to wejdźcie w nią,tylko wazelinę weźcie, żeby wódz nie cierpiał,
Słychać wycie ???? Znakomicie . . Słabo się kamuflujesz bo po chamskim wpisie widać , ze poszło nie po twojej myśli ale to nie powód aby obrażać innych ludzi , bo Ci żyłka pęknie .
~~Zarumieniony Wiciokrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarniawy Żeniszek napisał(a): qrwa w tym Nowogrodźcu jest taki ciemnogród że aż strach, wystarczy oglądnąć ostatnią transmisję z obrad rady,qrwa płakałem ze śmiechu jak sie wypowiadali radni z opozycji,nawet przeczytać nie potrafią to co im bóg z Gieraltowa napisał, jak wy sie nie wstydzicie, macie w dupie mieszkańców swoich miejscowości ,dla was najważniejsze jest być przeciw pani Świder,zero rozmowy,zero myślenia, czy wy qrwa jesteście mądrzy, jedźcie do gieraltowa i jak będzie w otwartym domu wystawiona d.u.p.a to wejdźcie w nią,tylko wazelinę weźcie, żeby wódz nie cierpiał,
Słychać wycie ???? Znakomicie . . Słabo się kamuflujesz bo po chamskim wpisie widać , ze poszło nie po twojej myśli ale to nie powód aby obrażać innych ludzi , bo Ci żyłka pęknie .
~~Mlecznobiała Pragnia napisał(a): A prawda że stary burmistrz chce wrócić na stołek?
Jak tak to masakra. Podobno się dział przy urnie w Czernej
~~Rudobrązowa Turzyca napisał(a): Urzędnik Świder przegrała referendum, nie udzielono jej absolutorium i wotum zaufania. Jak dla mnie jest przegrywem sezonu