~~Czarniawy Żeniszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniony Wiciokrzew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarniawy Żeniszek napisał(a): qrwa w tym Nowogrodźcu jest taki ciemnogród że aż strach, wystarczy oglądnąć ostatnią transmisję z obrad rady,qrwa płakałem ze śmiechu jak sie wypowiadali radni z opozycji,nawet przeczytać nie potrafią to co im bóg z Gieraltowa napisał, jak wy sie nie wstydzicie, macie w dupie mieszkańców swoich miejscowości ,dla was najważniejsze jest być przeciw pani Świder,zero rozmowy,zero myślenia, czy wy qrwa jesteście mądrzy, jedźcie do gieraltowa i jak będzie w otwartym domu wystawiona d.u.p.a to wejdźcie w nią,tylko wazelinę weźcie, żeby wódz nie cierpiał,
Słychać wycie ???? Znakomicie . . Słabo się kamuflujesz bo po chamskim wpisie widać , ze poszło nie po twojej myśli ale to nie powód aby obrażać innych ludzi , bo Ci żyłka pęknie .
co tutaj jest chamskie, wyrażam swoją opinię, gdzie i kogo obraziłem, czy ocena pracy i zachowania radnych z obozu rr to jest coś, co ci sie nie podoba? uwazzasz to za chamskie i obraźliwe ?,naprawdę nie widzisz problemu,czy jesteś tak zaslepiony jak jeden z radnych który u stóp wodza składał mieszkańców swojej wsi? powiem ci jedno,obudź się, szkoda czasu,szkoda naszych pieniędzy ,jak znajdziesz chwilę,usiądź w swoim aucie z tyłu i zobacz jak się kieruje , dzisiejsze zachowanie rr żenada , i to mało powiedziane .
Cytuje „Qrwa wy jesteście mądrzy ..” „ciemnogród ” według Ciebie to nie jest obraza ??? Nie wiem do kogo kierowałeś te słowa , mam nadzieje , ze do swojej matki używasz innego słownictwa
~~Mlecznobiała Pragnia napisał(a): I co teraz ? Nadal ta sama przewodnicząca?
~~Jarecki napisał(a): Spokojnie Asiu, mam plan przewidziałem to...
~~Malina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jarecki napisał(a): Spokojnie Asiu, mam plan przewidziałem to...
Wy zamiast zajac się gminnymi sprawami to myślicie jak pozbyć się nie wygodnych radnych ??? Super a po na stępnych wyborach samorządowych na odwrot tamci będą zastanawiać się jak pozbyć się was ??? Bawcie się tak ale za swoje dobra