Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu jest nieważne
~~Zarumieniony Wiciokrzew niezalogowany
przedwczoraj o 0:47
~~Czarniawy Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zarumieniony Wiciokrzew napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarniawy Żeniszek napisał(a): qrwa w tym Nowogrodźcu jest taki ciemnogród że aż strach, wystarczy oglądnąć ostatnią transmisję z obrad rady,qrwa płakałem ze śmiechu jak sie wypowiadali radni z opozycji,nawet przeczytać nie potrafią to co im bóg z Gieraltowa napisał, jak wy sie nie wstydzicie, macie w dupie mieszkańców swoich miejscowości ,dla was najważniejsze jest być przeciw pani Świder,zero rozmowy,zero myślenia, czy wy qrwa jesteście mądrzy, jedźcie do gieraltowa i jak będzie w otwartym domu wystawiona d.u.p.a to wejdźcie w nią,tylko wazelinę weźcie, żeby wódz nie cierpiał,

Słychać wycie ???? Znakomicie . . Słabo się kamuflujesz bo po chamskim wpisie widać , ze poszło nie po twojej myśli ale to nie powód aby obrażać innych ludzi , bo Ci żyłka pęknie .
co tutaj jest chamskie, wyrażam swoją opinię, gdzie i kogo obraziłem, czy ocena pracy i zachowania radnych z obozu rr to jest coś, co ci sie nie podoba? uwazzasz to za chamskie i obraźliwe ?,naprawdę nie widzisz problemu,czy jesteś tak zaslepiony jak jeden z radnych który u stóp wodza składał mieszkańców swojej wsi? powiem ci jedno,obudź się, szkoda czasu,szkoda naszych pieniędzy ,jak znajdziesz chwilę,usiądź w swoim aucie z tyłu i zobacz jak się kieruje , dzisiejsze zachowanie rr żenada , i to mało powiedziane .

Cytuje „Qrwa wy jesteście mądrzy ..” „ciemnogród ” według Ciebie to nie jest obraza ??? Nie wiem do kogo kierowałeś te słowa , mam nadzieje , ze do swojej matki używasz innego słownictwa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznobiała Pragnia niezalogowany
przedwczoraj o 0:50
~~Mlecznobiała Pragnia napisał(a): I co teraz ? Nadal ta sama przewodnicząca?

Co to oznacza pytam. Dalej będzie ta sama przewodnicząca rady.
~~Dyniowa Aralia niezalogowany
przedwczoraj o 0:53
Przecież nic się nie zmieniło rada dalej w tym samym skladzie
~~Jarecki niezalogowany
przedwczoraj o 0:54
Spokojnie Asiu, mam plan przewidziałem to...
~~Malina niezalogowany
przedwczoraj o 1:07
~~Jarecki napisał(a): Spokojnie Asiu, mam plan przewidziałem to...

Wy zamiast zajac się gminnymi sprawami to myślicie jak pozbyć się nie wygodnych radnych ??? Super a po na stępnych wyborach samorządowych na odwrot tamci będą zastanawiać się jak pozbyć się was ??? Bawcie się tak ale za swoje dobra
~~Zarumieniony Wiciokrzew niezalogowany
przedwczoraj o 1:18
Ale numer i oco było tyle hałasu . Trzeba było isc na browara jednego czy dwa . Może by się pogodzili i tańszym kosztem
~~Amarantowa Aralia niezalogowany
przedwczoraj o 2:08
~~Malina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jarecki napisał(a): Spokojnie Asiu, mam plan przewidziałem to...

Wy zamiast zajac się gminnymi sprawami to myślicie jak pozbyć się nie wygodnych radnych ??? Super a po na stępnych wyborach samorządowych na odwrot tamci będą zastanawiać się jak pozbyć się was ??? Bawcie się tak ale za swoje dobra

Jakich niewygodnych radnych ? ;p poseł Mierzwa z posłem Potyszką śpią na zmiane na każdej radzie, reszta siedzi jak słupy w polu, nikt nie zabiera glosu, wcisnąć guzik i do domu, jeśli nie robią zupełnie nic to jakie jest to zagrożenie i w którym aspekcie są niewygodni ?
~~robert niezalogowany
przedwczoraj o 2:22
Były burmistrz na ostatniej radzie wparował ratować swoich pionków. Teraz czekamy na referendum ze strony radnych o odwołanie burmistrz, bo ono będzie, już to zapowiedzieli, musimy tylko poczekać. Wtedy referendum będzie ok, będą pieniądze, nikt nie biedzie wypisywał bzdur że te pieniądze można było wykorzystać do czegoś innego, bo wiedzą że tak nie można. Ciekawe czy referendum radnych będzie tak bombardowane przez byłego burmistrza i jednego z przegranych kandydatów tak jak obecne. Patola. Była okazja ale lepiej było iść do kościoła albo się opalać bo przecież pogoda taka ładna była szkoda czasu na bzdury.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza