Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
8 kwietnia 2010r. o 22:53
Śpijcie dobrze żuczki i trzymajcie się, oby jutro też świeciło słoneczko :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 kwietnia 2010r. o 0:01
~Gośka napisał(a): Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o Gośkę , jak zwykle zresztą :/
To z mojego powodu .

Witam Wszystkich!

Gosia konflikty to nie moja specjalność ale jak w wielu poprzednich przypadkach przy odrobinie dobrej woli każdej ze stron może można to wszystko naprawić tylko że ja nie wiem o co Wam poszło a to Wasza prywatna sprawa więc nie będę się wtrącał.

Mi osobiście bardzo zależy na Wszystkich którzy tu pisali piszą lub tylko czyt.Chciałbym aby tu zawsze była fajna atmosfera a konflikty i spory których niestety nie da się uniknąć były jedynie merytoryczne i żeby nie powodowały odejścia kogokolwiek jednak to jest tylko moje zdanie a każdy z Nas ma wolną wolę i może tu pis. lub nie .

Sam też jak wiecie ostatnio rzadko i mało piszę bo jestem trochę zajęty szansą na poprawę mojego zdrowia ale codziennie czyt. forum i staram się coś nap. co u mnie. 16 kwietnia będzie pierwsza rocznica Naszego tematu ale czy dotrwamy do tego momentu ? jak myślicie ? Zmykam bo jeszcze mam sporo pis. Dobranoc Wszystkim.
~ niezalogowany
9 kwietnia 2010r. o 20:11
:)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 kwietnia 2010r. o 20:40
Słoneczko : )

W "tych klimatach" to wszyscy słuchamy tego :)

a ja jak zwykle "zamawiam" do tego pikantny dodatek : )

Pozdrawiam
3309
#Navi nieaktywny
9 kwietnia 2010r. o 22:20
Hegemonie pozdrawiam:D a to dla Ciebie Arturze:D trza coś pisać bo głucha cisza :|
~;) niezalogowany
9 kwietnia 2010r. o 22:44
czuwam :)

3309
#Navi nieaktywny
9 kwietnia 2010r. o 22:48
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 kwietnia 2010r. o 22:55
Navi napisał(a): Hegemonie pozdrawiam:D a to dla Ciebie Arturze:D trza coś pisać bo głucha cisza :|

Witam Wszystkich

Hegemonie nieźle rozładowujesz napięcie. Pozdrawiam.

Cwani dzięki za utworki czy ta cisza coś zwiastuje ? Ja zaraz zmykam bo mam rozm. pierwszy raz przez Skypa z moim przyjacielem z przed 22 lat z wojska to pewnie godz. nam nie wystarczy na gadanie. Jak dam radę to w nocy jeszcze tu zajrzę
Pozdrawiam Wszystkich Ciepło.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza