Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
10 kwietnia 2010r. o 10:29
Po tym co się stało , to całkowicie przeszła mnie ochota na figle i żarty:(
Dzisiaj jesteśmy , jutro już nas nie ma , jak często nawet nie zdążymy powiedzieć najważniejszych słów, naprawić zła.... jakie życie jest ulotne.....
Żyj jakby każdy dzień był tym ostatnim .....

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
10 kwietnia 2010r. o 11:24
GoSiaM napisał(a):
Dzisiaj jesteśmy , jutro już nas nie ma , jak często nawet nie zdążymy powiedzieć najważniejszych słów, naprawić zła.... jakie życie jest ulotne.....
Żyj jakby każdy dzień był tym ostatnim .....

Święte słowa Gosiu.. :(

Tylko dlaczego uświadamiamy to sobie dopiero w takich momentach?.. Dlaczego zapominany o tym na codzień?..
2796
#dotka nieaktywny
10 kwietnia 2010r. o 11:36
dlaczego dopiero takie tragedie uświadamiają nam jak nasze istnienie jest kruche ... :(
3309
#Navi nieaktywny
10 kwietnia 2010r. o 12:01
Jak kruche jest życie ludzkie:(
3952
#PiNkI nieaktywny
10 kwietnia 2010r. o 13:39
..niewyobrażalna tragedia..

<b>Gib mir die Hand, Ich bau dir ein Schloss aus Sand...
2945
Mgosia
10 kwietnia 2010r. o 14:25
Dość często myślę o śmierci , ale co by było, gdyby została mi tylko godzina , co wtedy byłoby najważniejsze . Jednego jestem pewna, nie bałabym się o siebie , lecz o najbliższych . Czy dostatecznie często mówię im, że ich kocham ..... wiem , że nie.
Czy czasami też się nad tym zastanawiacie ?
I powiem Wam , ze chociaż czasami bywa tu między nami niezbyt miło , niezbyt serdecznie i choć się bardzo zmieniłam, niestety na gorsze , bardzo Was wszystkich lubię i nie wyobrażam sobie tego , gdybym nie miała dostępu do internetu, a tym samym do Was, a szczególnie jeśli chodzi o Monikę , z którą od kilku miesięcy spędzam całe wieczory . Takie pisanie to niby nic takiego , ale bardzo zbliża. To że z Grzdylakiem bardzo się kłócę i cały czas go ranie, nie oznacza wcale, że go nie lubię i brakuje chyba nam wszystkim, gdy Go niema na temacie . Ja wiem, że nasza zaduma szybko minie , ale to co napisałam teraz płynie prosto z jeszcze nie do końca zlodowaciałego serca.
Przytoczę tu słowa księdza Twardowskiego ,, Śpieszmy się kochać ludzi , tak szybko odchodzą "

Dopisane 10.04.2010r. o godz. 14:25:

[img=1270902310_vjrdqfc.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3655
#Kava nieaktywny
10 kwietnia 2010r. o 14:30
GoSiaM napisał(a): Ja wiem, że nasza zaduma szybko minie , ale to co napisałam teraz płynie prosto z jeszcze nie do końca zlodowaciałego serca.

Gosiu, zaduma minie ale pewne rzeczy już na zawsze w Nas pozostaną.. Mam nadzieję, że wszyscy wyciągniemy z tego właściwe wnioski..

arturkedzia napisał(a): Mi osobiście bardzo zależy na Wszystkich którzy tu pisali piszą lub tylko czyt.Chciałbym aby tu zawsze była fajna atmosfera a konflikty i spory których niestety nie da się uniknąć były jedynie merytoryczne i żeby nie powodowały odejścia kogokolwiek

Artur też dobrze to ujął..
Jesteśmy tu tylko na chwilę.. Doceńmy ją i wykorzystajmy najlepiej jak umiemy..
2945
Mgosia
10 kwietnia 2010r. o 16:01
No niestety , pewne wydarzenia , rzeczy, faktycznie pozostają w nas i oby uczyniły więcej dobrego niż złego . Ja przez pewne wydarzenia zmieniłam się zbytnio i to wcale nie na lepsze . Niektóre sprawy i ludzie potrafią zrujnować nam życie , wyrwać serce i podeptać duszę. Nie jesteśmy źli, to złymi czynią nas inni. Z tego dobrego aniołka, stałam się demonem , czy uda mi się powrócić , tego nie wiem . Ale spróbuję , o ile znowu ktoś nie będzie chciał mnie zepchnąć w otchłań. Wrażliwość jest niby dobrą cechą , ale daje zbytni dostęp do naszego serca i ufność , wobec ludzi , którzy wcale na to nie zasługują .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza