Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 kwietnia 2010r. o 0:17
Witam Wszystkich !

To wielka tragedia dla Nas wszystkich. Dziś jesteśmy a jutro może Nas już nie być. Ja już 14 lat żyję na kredyt dlatego tak bardzo cenię każdą chw. życia i nie lubię wdawać się w konflikty bo szkoda mi na to czasu. Wł. dlatego wszystkich zawsze namawiam do pogodzenia się i spożycia tej energii na bardziej pożyteczne rzeczy. Pozdrawiam Was Ciepło.

Życie to dar więc pielęgnujmy go bo tak krótko trwa.

Zmykam pomyśleć w skupieniu o życiu i śmierci. Dobranoc Wszystkim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
11 kwietnia 2010r. o 12:31
Właśnie Ty Artur, najbardziej z wszystkich nas, potrafisz docenić życie.
Czasami wypowiadam bezmyślne głupie słowa, a później gdy pomyślę,
że mogłyby być one spełnione , sama na siebie jestem zła . Nie zawsze potrafię
docenić tego co mam .

Dopisane 11.04.2010r. o godz. 12:06:

Nigdy nie wiesz, co czeka cie na końcu drogi .....

[img=1270980385_qkpl82j.jpg]

Dopisane 11.04.2010r. o godz. 12:31:

Chciałam Wam skopiować pewne opowiadanie , ale nie da się wiec wkleję tylko link,
proszę przeczytajcie.

http://zablakanemysli.bloog.pl/id,2668271,title,Opowiadanie-o-Smierci,index.html?ticaid=69f84

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
11 kwietnia 2010r. o 21:24
Życie jest bardzo kruche, a niektórzy wydają się nie zdawać z tego sprawy. Na tematach dotyczących tragedii już pełno jadu i złorzeczenia. Oczywiście, w obliczu takiej tragedii należy okazać nieco szacunku dla zmarłych ludzi, a nie szukać tylko okazji to wytykania innym błędów i wad. Takie podejście tylko świadczy o osobach , które w ten sposób się wypowiadają.

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
11 kwietnia 2010r. o 21:28
Musiała stać się taka tragedia, żeby docenić czym jest życie....
2945
Mgosia
11 kwietnia 2010r. o 21:31
Powiem tak , nie wiem czy docenić bo pewnie to będzie chwilowe , ale na chwilę przystanąć i zastanowić się nad tym co jest naprawdę ważne .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
11 kwietnia 2010r. o 21:34
I też doceniliśmy prezydenta...nie dlatego, że był prezydentem, ale przede wszystkim człowiekiem, którego już z Nami nie ma...nie zapominając o reszcie ofiar:(
3046
#sentinel nieaktywny
11 kwietnia 2010r. o 21:42
W świetle kamer, politycy tak bardzo pokazują, jak im jest przykro z powodu tragedii. Ciekawe tylko, jak szybko to im przejdzie.

GG 2563898
2945
Mgosia
11 kwietnia 2010r. o 21:44
Tak się czasami zastanawiam, czy za mną zapłakał by ktoś, prócz rodziny :(
Bo chyba na to nie zasłużyłam :(

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza