Gośka jak zaraz Ci dam kopala w dupala to zobaczysz, ale może byc transakcja wiązana:P:P ja za Tobą, a Ty za mną:) zaraz mnie zlinczują bo nie miejsce i nie czas na żarty ...
A przed snem, może posłuchajmy czegoś, co mi ciągle po głowie chodzi , może Wy nie lubicie jej , ale ja bardzo :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Z powodu iż wierzę w przeznaczenie, zaciekawiła mnie pewna rzecz:
,,I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy" "Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci"
~przepowiednia Nostradamusa...
??
<b>Gib mir die Hand, Ich bau dir ein Schloss aus Sand...
Pinki cofnijmy się trochę w Historii i może dopasujemy to do Władysława Sikorskiego , bo to by się zgadzało :) I nawet z najeźdźca ze wschodu . Wolałabym , żeby to odniosło się do tamtych czasów, niż teraźniejszych .
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.