Kiedy wychodząc w pośpiechu do pracy
zamykasz za sobą drzwi rzucając niebiałe pa
czy dane Ci będzie powrócić tu znowu
czy gdzieś za zakrętem odejdziesz
bez pożegnania bez czułego spojrzenia
ktoś będzie tęsknił za twym dotykiem
ciepłem twych ust i miłym słowem
nie będzie już nic prócz pustki i łez....
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Monika ja wiem , że mnie kochasz , ale żeby na dwa GG jechać to już nie rozumiem :D i nie mogę się połapać gdzie jesteś :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.