Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 0:31
GoSiaM napisał(a): Czytam początki :) jestem na 23 stronie :) kurcze, brakuje mi tego, jak było kiedyś :/ Dopisane 12.04.2010r. o godz. 23:17:Jasna d....a jaka ja wtedy fajna byłam , aż się uwielbiam :* :D muszę się znowu taka stać :P

Witam Wszystkich!

Tak w piątek strzeli Nam rok z tematem. Nie wszyscy pamiętają ale pierwsza poprosiła i zachęciła mnie do pis. i zostania tu na forum Gosia. Potem wspólnie z Marrakech uczyły mnie jak się tu poruszać. Jak pomyślę jaki byłem wtedy zielony
he he teraz mnie to śmieszy ale wtedy bardzo to przeżywałem że jestem taki nieudaczny. Dobrze że miałem cierpliwe nauczycielki to wyszłem na ludzi. Cały ten rok był dla mnie świetny. Poznałem dzięki forum tylu fantastycznych ludzi. Tyle pozytywnych emocji mnie spotkało i powiem Wam teraz, że gdy zaczynaliśmy tu pis. to myśl. że potrwa to góra trzy miesiące a tu taka niespodzianka rok czasu trudno w to uwierzyć.To tyle na dziś refleksji z histori. Fajnie by było gdyby każdy w tym tyg. nap. o swoich początkach tu. Może być śmiesznie.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
niezalogowany
13 kwietnia 2010r. o 0:31
arturkedzia napisał(a): Dzień Dobry! Zapomniałem napisać,że od wczoraj stałem się kolejnym Bolecnautem z czego się bardzo cieszę. Wczoraj była u mnie koleżanka , która mieszka w ok. Bolesławca .Pokazała mi co i jak robić ,więc już jestem zalogowany i mogę wysyłać i
odbierać wiadomości bez przeszkód. Pozdrawiam wszystkich
Bolecnautów !!

Coś się Ω, coś zaczyna Α

Można albo wniwecz obrócić, albo podtrzymać i rozwinąć dalej...

Wszystko zależy od Was. Prościutkie : ) !
3309
#Navi nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 1:01
Gośka a ja tak siedziałam i czytam co było wcześniej, i niestety sama muszę stwierdzić, że obie się zmieniłyśmy :| zostaje Nam sie odrodzić:D
Kiedyś to były czasy, a śmiechu co nie miara:D teraz to u Nas spokojnie, aż nie do poznania:D dołączyłam do Was w czerwcu:) a tym czasem, życzę spokojnej nocy:*
2945
Mgosia
13 kwietnia 2010r. o 9:08
Stanę na głowie ;) i będzie znowu, tak jak było dawniej :) obiecuję :)
Szkoda, że niema już Marrakesh , choć wiem, że czyta , wiele tu wnosiła :*
I czasami bardziej fochała niż ja :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 9:19
Ale się wczoraj uśmiałam:) dziś stajemy na głowie i będziemy rozrabiać jak dawniej, a ja zaraz zacznę czytać dalej nasze wypociny i się pośmieje:D
~Gocha niezalogowany
13 kwietnia 2010r. o 10:15
Więc ~Ω Daj też coś z siebie , a będzie się rozwijało :)
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 12:13
siemka wszytskim :P

Tylko Ty:*
3309
#Navi nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 12:13
Dawaj tutaj siebie tak jak Gocha mówi:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza