GoSiaM napisał(a): Czytam początki :) jestem na 23 stronie :) kurcze, brakuje mi tego, jak było kiedyś :/ Dopisane 12.04.2010r. o godz. 23:17:Jasna d....a jaka ja wtedy fajna byłam , aż się uwielbiam :* :D muszę się znowu taka stać :P
Witam Wszystkich!
Tak w piątek strzeli Nam rok z tematem. Nie wszyscy pamiętają ale pierwsza poprosiła i zachęciła mnie do pis. i zostania tu na forum Gosia. Potem wspólnie z Marrakech uczyły mnie jak się tu poruszać. Jak pomyślę jaki byłem wtedy zielony
he he teraz mnie to śmieszy ale wtedy bardzo to przeżywałem że jestem taki nieudaczny. Dobrze że miałem cierpliwe nauczycielki to wyszłem na ludzi. Cały ten rok był dla mnie świetny. Poznałem dzięki forum tylu fantastycznych ludzi. Tyle pozytywnych emocji mnie spotkało i powiem Wam teraz, że gdy zaczynaliśmy tu pis. to myśl. że potrwa to góra trzy miesiące a tu taka niespodzianka rok czasu trudno w to uwierzyć.To tyle na dziś refleksji z histori. Fajnie by było gdyby każdy w tym tyg. nap. o swoich początkach tu. Może być śmiesznie.
Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.