Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
13 kwietnia 2010r. o 22:16
A Hegemon, jak szalony na swym rumaku , mknie po bezdrożach :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 22:21
sentinel napisał(a):
GosiaM napisał(a): A nasi rycerze to pewnie gdzieś na wyprawie :>
Palą ,grabią i gwałcą , a może smoka otaczają :|

Jak popalą jakieś skręty, to ograbią samych siebie i zabiorą się smokowi do du....y :D

Dopisane 13.04.2010r. o godz. 22:21:

sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Rycerze przybywajcie !!!!!! bo dzisiaj białogłowy są gdzieś na wyprawie ale co one grabią ?

Już przybyłem. Palić nie będę, bo przestałem dawno temu, grabić też, bo nie ma kogo. Za d u p..ą smoka nie będę się uganiać, a nie, jego to miałem otoczyć. Więc czekam, jak mnie jakaś niewiasta zbałamuci. :P

GG 2563898
2945
Mgosia
13 kwietnia 2010r. o 22:24
A do jasnej dupy :> z taką załogą, to żebym nawet na .......e stawała, to nic z tego nie będzie :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
1275
#marrakech nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 22:43
GoSiaM napisał(a): Stanę na głowie ;) i będzie znowu, tak jak było dawniej :) obiecuję :)
Szkoda, że niema już Marrakesh , choć wiem, że czyta , wiele tu wnosiła :*
I czasami bardziej fochała niż ja :P

Pozdrawiam "starą" ekipę ;) Miło jest powspominać :*
2945
Mgosia
13 kwietnia 2010r. o 22:44
Hej :* To były czasy , ale nie wrócą , zaczynam mieć zwątpienie :/

3309
#Navi nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 23:01
Nie wrócą nie ma bata, na początku dla każdego to coś nowego do czego się pędzi, a później zaczyna się powoli nudzić, staje się to takie powszednie i d...blada...odchodzą...ale co mi do głowy przyszło:D zostają najwytrwalsi:D:D
2945
Mgosia
13 kwietnia 2010r. o 23:03
Monia grunt , że jesteś Ty , Artur , Paweł i inni czasami , niech tak będzie .

3309
#Navi nieaktywny
13 kwietnia 2010r. o 23:08
Nie no jacyś mężczyźni mogli by jeszcze przyjść:D
Ciapelusz czasem bywa, ale coraz rzadziej, a Joliii to już kupe czasu nie było :> ja już to notuje w moim kajeciku i wyciągnę z tego odpowiednie konsekwencje:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.