Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~:) niezalogowany
22 kwietnia 2010r. o 23:53
Loj od francuzow to ja sie chowam, niedoczekanie zeby mnie dopadli. Cichutko sobie pod krzaczkami sune i uwaznie obseruje zeby ktos mnie nie nadepnal. Ale nie jestem wcale takim malym slimaczkiem. Moge byc wielki jak tylko chce :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 kwietnia 2010r. o 1:18
Witam Wszystkich !

Czyt. wszystko ale nie zdążę dziś się odnieść do głównego wątku dzisiejszej dyskusji. Może jutro to zrobię. Cały czas zał. bad. a dziś dost. adres tej kliniki i link. Niestety nie znam języków a tłumacz w Googlach kiepsko tłumaczy i niewiele można zrozumieć.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
~ niezalogowany
23 kwietnia 2010r. o 15:58
Witam wszystkich ,a szczególnie Ciebie Arturze,Mam do Ciebie prośbe ,która jednocześnie jest zaproszeniem.Zapraszam Cię bardzo serdecznie na forum ogólnotematyczne,będzie nam bardzo miło Ciebie tam gościć,tematów wiele ,różnych,a jesli dołączysz do nas ,myśle że możemy założyć wątek ,zresztą Gosia już założyła o wszystkim i o niczym tak w skrócie.Wiem że jesteś mądrym ,wartościowym ,człowiekiem,który wychodzi życiu na przeciw,otwartym i szczerym.Więc proszę zastanów się ,a jeszcze raz ponawiam zaproszenie.Pozdrawiam :)
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
23 kwietnia 2010r. o 16:17
Grzdyl;p wróciłes:D :P

Tylko Ty:*
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
23 kwietnia 2010r. o 16:30
Kapeluchu, nie wróciłem :P

Ps.Sorki....już więcej tak nie będę na Ciebie mówił ;) ;)

Dopisane 23.04.2010r. o godz. 16:24:

:) :) :)

Dopisane 23.04.2010r. o godz. 16:30:

GoSiaM napisał(a): Hemi, a to z Tobą prowadzę odwieczne wojny ? Wiesz z kim ja tu drę koty, od czasu do czasu :P Ale i tak go trochę lubię , paskudę jednego :P

Mam ogromne wątpliwości :> :>

:D :D :D

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
23 kwietnia 2010r. o 16:48
Nadiu już z nim o tym pisałam , fajnie że napisałaś :* No i szykuj Krakrulka, do mnie na te wakacje :D:D:D znaczy resocjalizację :P

Grzdyl ale do czego wątpliwości , że to nie do Hemiego czy jak ? :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
23 kwietnia 2010r. o 17:47
dzięki za piosenke :P :| jedno mnie zastanawia ale to na forum :P

Tylko Ty:*
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
23 kwietnia 2010r. o 17:53
kapeluszka19 napisał(a): dzięki za piosenke :P :| jedno mnie zastanawia ale to na forum :P

Co Kapeluszku Cię tak zastanawia? :)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza