Wczoraj powstało nowe akwarium w naszej galerii. Tym razem prawie 450 litrów. Będzie się rozwijać i zarastać jeżeli ktoś ma ochotę przyjść do Nas zobaczyć jak wygląda na żywo ZAPRASZAMY
[img=1275376028_t70kjgo.jpg]
Dopisane 02.06.2010r. o godz. 19:25:
dostałem PM TAK jutro (3-06-2010) sklep jest otwarty więc można przyjść !
~oboskithorn.. niezalogowany 3 czerwca 2010r. o 14:41
ja myślę ze pan thorn to nawet poradzi sobie z globalnym ociepleniem,bo to nasz taki lokalny czak noris. on potrafi wszystko i wie wszystko.tylko pan thorn potrafi policzyć do nieskończoności. :)
a to pisze pewnie pan który sprzedaje w Tesco, sorry nie sprzedaje on tylko tam napier...a w Tibie, i nic więcej go tam nie interesuje a szczególnie klient .
~oboskithorn niezalogowany 3 czerwca 2010r. o 18:37
hehe pomyliłeś się kolego sn..ek , to nie ten pan.a poza tym on n.....dala w battleknight a nie tibie :) po prostu cie znam , skądinąd. tego gościa też znam spoko kolo a ty nie! :)
Kolego Thorn czy możesz pochwalić się jakimiś swoimi wcześniejszymi aranżacjami? Jaki zbiornik masz w domu? Pokaż coś swojego, może jakieś osiągnięcia w konkursach akwarystycznych? Natomiast zdjęcia obcych zbiorników z katalogów ogólnoświatowych w ogóle do mnie nie przemawiają jako do klienta. W końcu aquascaperem nie zostaje się po przeczytaniu kilku książek i forów specjalistycznych ale poprzez wieloletnie doświadczenia i próby na własnych zbiornikach. Skoro więc uważasz się za taką osobę, to na pewno posiadasz jakiś dorobek w tym temacie, którym warto było by się pochwalić. Pozdrawiam.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.