pietrek1 napisał(a): a dlaczego mam czytać akurat w starych a nie w nowych?
~ napisał(a):pietrek1 napisał(a): a dlaczego mam czytać akurat w starych a nie w nowych?
Ano dlatego, że stare książki nie są jeszcze skażone poprawnością polityczną i są prawdziwsze.
Na przykład stare książki mówią o tym, że pederastia jest zboczeniem i podlega leczeniu.
~ja napisał(a): Widze że ty jako jedyny na tym forum, zagłębiłeś się w temacie: SZKODLIWE FALE INFRADZWIĘKOWE.
A teraz: WIATRAKI wytwarzają FALE INFRADZWIĘKOWE przez 24 godzinny na dobę.
Zastanów się nad tym.
~ napisał(a): IŚĆ ZA POSTĘPEM TAK, ALE NIE KOSZTEM NASZEGO ŻYCIA !
wiatraki można wybudować daleko od terenów zabudowanych, a nie w centrum Nowogrodźca.
sentinel napisał(a): Przypominam, że sprawa dotyczy wiatraków , które mają być postawione w odległości od 800 do 1600 m, od miasta, a nie w jego centrum, czy na obrzeżach.
pietrek1 napisał(a): no tak, a jeszcze starsze kazały takie osoby palić na stosie i np mówiły, że ziemia jest płaska i oparta na szesciu krokodylach :D
O żesz qrwa :D , książka do fizyki skażona poprawnością polityczną :D nie mogę, co ci ludzie jeszcze wymyślą :D
~Zirytowany napisał(a): Elektrownia atomowa nie bo jak wybuchnie to co będzie...Elektrownia węglowa nie bo zanieczyszczenia i Co2...Elektrownia wodna nie bo rybki pływać nie mogą bo zmienia się przepływ rzeki... Elektrownia słoneczna nie bo ogniwa drogie i nie estetyczne...wiatrowa nie bo psuja krajobraz ptaszki nie mogą latać i ludziom się nie podoba. Moja odpowiedź to kupcie sobie składaka z dynamem odwróćcie go do góry kołami i kręćcie oto źródło energii. Polakowi zawsze coś nie pasi żenada