Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Horror mieszkańców Nowogrodźca - powstanie farma wiatrowa

~ niezalogowany
21 maja 2010r. o 21:35
pietrek1 napisał(a): a dlaczego mam czytać akurat w starych a nie w nowych?

Ano dlatego, że stare książki nie są jeszcze skażone poprawnością polityczną i są prawdziwsze.
Na przykład stare książki mówią o tym, że pederastia jest zboczeniem i podlega leczeniu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
21 maja 2010r. o 21:46
chcecie uniknąć faj do nie jedźcie na urlop nad morze bo tam też są fale wodnoaktywne ;d albo zrezygnujcie z telefonów komórkowych lub kuchenek mikrofalowych bo dobrowolnie to kupujecie i sie trujecie a na forum o własnej głupocie nie piszecie a prąd wciąż tym marnujecie.Ale się zrymowało hihi
3892
#pietrek1 nieaktywny
21 maja 2010r. o 22:38
~ napisał(a):
pietrek1 napisał(a): a dlaczego mam czytać akurat w starych a nie w nowych?

Ano dlatego, że stare książki nie są jeszcze skażone poprawnością polityczną i są prawdziwsze.
Na przykład stare książki mówią o tym, że pederastia jest zboczeniem i podlega leczeniu.

no tak, a jeszcze starsze kazały takie osoby palić na stosie i np mówiły, że ziemia jest płaska i oparta na szesciu krokodylach :D

O żesz qrwa :D , książka do fizyki skażona poprawnością polityczną :D nie mogę, co ci ludzie jeszcze wymyślą :D
3046
#sentinel nieaktywny
22 maja 2010r. o 0:14
~ja napisał(a): Widze że ty jako jedyny na tym forum, zagłębiłeś się w temacie: SZKODLIWE FALE INFRADZWIĘKOWE.
A teraz: WIATRAKI wytwarzają FALE INFRADZWIĘKOWE przez 24 godzinny na dobę.
Zastanów się nad tym.

Wtedy, gdy pracują, to tak. Ale wiatraki nie stoją pod domem, a pomyśl o ciężkich pojazdach, które też takie dźwięki wytwarzają, a np.: przejeżdżają przez całą dobę pod oknami domów.

Dopisane 22.05.2010r. o godz. 00:14:

~ napisał(a): IŚĆ ZA POSTĘPEM TAK, ALE NIE KOSZTEM NASZEGO ŻYCIA !
wiatraki można wybudować daleko od terenów zabudowanych, a nie w centrum Nowogrodźca.

Przypominam, że sprawa dotyczy wiatraków , które mają być postawione w odległości od 800 do 1600 m, od miasta, a nie w jego centrum, czy na obrzeżach.

GG 2563898
~ niezalogowany
22 maja 2010r. o 8:26
sentinel napisał(a): Przypominam, że sprawa dotyczy wiatraków , które mają być postawione w odległości od 800 do 1600 m, od miasta, a nie w jego centrum, czy na obrzeżach.

Przypominam, że SZKODLIWE FALE INFRADZWIĘKOWE rozprzeszczeniają się nawet do 15 KILOMETRÓW.

Zmoderowano 22.05.2010 godz.16:19 - powód: cytowanie (sentinel)
~ niezalogowany
22 maja 2010r. o 8:37
pietrek1 napisał(a): no tak, a jeszcze starsze kazały takie osoby palić na stosie i np mówiły, że ziemia jest płaska i oparta na szesciu krokodylach :D

O żesz qrwa :D , książka do fizyki skażona poprawnością polityczną :D nie mogę, co ci ludzie jeszcze wymyślą :D

pietrku, ty z wyższym wykształceniem i takie wypowiedzi.

Przypominam: Stalin też był bohaterem, i co się okazało ?

Zmoderowano 22.05.2010 godz.16:22 - powód: cytowanie (sentinel)
3892
#pietrek1 nieaktywny
22 maja 2010r. o 8:51
przypominam, nie jest to dyskusja o historii, tylko o fermie wiatrowej, dlatego śmieszą mnie wpisy o poprawności politycznej w książce do fizyki ;)
No chyba, że np Stalin był fizykiem. Czyżbym o czymś nie wiedział?? :D
~Marta niezalogowany
22 maja 2010r. o 11:13
~Zirytowany napisał(a): Elektrownia atomowa nie bo jak wybuchnie to co będzie...Elektrownia węglowa nie bo zanieczyszczenia i Co2...Elektrownia wodna nie bo rybki pływać nie mogą bo zmienia się przepływ rzeki... Elektrownia słoneczna nie bo ogniwa drogie i nie estetyczne...wiatrowa nie bo psuja krajobraz ptaszki nie mogą latać i ludziom się nie podoba. Moja odpowiedź to kupcie sobie składaka z dynamem odwróćcie go do góry kołami i kręćcie oto źródło energii. Polakowi zawsze coś nie pasi żenada

Święte słowa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza