Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Manpower Polska Sp. z o.o. - Oddział w Bolesławcu

~pl niezalogowany
28 czerwca 2010r. o 21:32
"Zapraszamy do naszego biura" - szkoda, że ciągle macie zamknięte.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~joe niezalogowany
29 czerwca 2010r. o 20:08
nie dajcie tym pijawką zarabiać...... :>
~ZigZagHujWamNaZnak niezalogowany
31 lipca 2010r. o 12:57
ponoć nic nie pobieracie a wiem swoje jak wasza firma by prosperowała bez pobieranie dziesięciny po prostu piszcie prawdę a nie wprowadzacie ludzi w błąd jedynym waszym plusem jest to że szybko załatwiacie prace lecz jest haczyk pobieracie z 15 procent wypłaty !!!! lecz dla człowieka poszukującego prace to jest nawet porządna oferta lecz nie dla każdej osoby Ludzie to nie zwierzęta pociągowe i mają swój honor
~zbychu niezalogowany
31 lipca 2010r. o 14:28
Zig zag jesteś nawet zabawny :) Nie wiesz jak to jest - a piszesz ! Dosłownie BRAWO!!!! Ja pracowałem dla Manpowera 3 miesiące a potem przejeli mnie już na stałe do tej firmy docelowej. Stawkę na godzine mam nadal taką samą, wydaje mi się że że uczciwą do tego co robie :). Jedyny plus że mam umowe już na stałe a nie jak przez agencję tymczasową.
~ niezalogowany
31 lipca 2010r. o 14:30
To napisz zbychu z czego taka agencja działa i jak się utrzymuje?
4369
#kxysieg nieaktywny
31 lipca 2010r. o 19:12
Agencje pracy dzialaja na calym swiecie i na calym swiecie jest to normalna sprawa tylko nie tutaj :)
Sprobujcie wyjechac do Wielkiej Brytanii i znalezc prace bez posrednictwa agencjii..
4498
#Tomasssszzzz nieaktywny
31 lipca 2010r. o 19:33
Najważniejsze ile agencja zarobi na zwerbowanym pracowniku. Dzisiaj nie ma nic za darmo. Firmy coraz częściej kożystają z agencji.
3943
#FRANCA nieaktywny
31 lipca 2010r. o 22:55
a co z IPS i OTTO ?? kolejni naciągacze :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza