Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Manpower Polska Sp. z o.o. - Oddział w Bolesławcu

~ niezalogowany
31 lipca 2010r. o 23:00
Jeszcze jest Work Service, Adecco, Randstad :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3943
#FRANCA nieaktywny
31 lipca 2010r. o 23:08
~ napisał(a): Jeszcze jest Work Service, Adecco, Randstad :D

o właśnie jeszcze Work Service :D a o pozostałych nie wiedziałam :| Ale co mi wiadomo to Work Service to już nie istnieje,teraz to już IPS :|
~ niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 0:00
FRANCA napisał(a):

o właśnie jeszcze Work Service :D a o pozostałych nie wiedziałam :| Ale co mi wiadomo to Work Service to już nie istnieje,teraz to już IPS :|

Work Service istnieje i ma się całkiem dobrze.
~? niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 0:16
~ napisał(a):
FRANCA napisał(a):

Work Service istnieje i ma się całkiem dobrze.

A czy to prawda że work serwice o zwolnieniu z pracy powiadamia e-smsem ??
~ niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 9:57
~ZigZagHujWamNaZnak napisał(a): ponoć nic nie pobieracie a wiem swoje jak wasza firma by prosperowała bez pobieranie dziesięciny po prostu piszcie prawdę a nie wprowadzacie ludzi w błąd jedynym waszym plusem jest to że szybko załatwiacie prace lecz jest haczyk pobieracie z 15 procent wypłaty !!!! lecz dla człowieka poszukującego prace to jest nawet porządna oferta lecz nie dla każdej osoby Ludzie to nie zwierzęta pociągowe i mają swój honor
Boże święty, czy Wy naprawdę jesteście zacofani i nic nie wiecie co się dzieje na tym świecie. Piszesz głupoty nad głupotami. Agencja pracy nie pobiera nic z twojej wypłaty!! Firma X zleca zatrudnienie agencji 50 pracowników. Agencja robi rekrutację, prowadzi szkolenia, później po zatrudnieniu rozlicza ludzi oraz płaci. Firma X nie musi się tym zajmowac, tylko płaci za tą usługę agencji. Na tym to polega.............
4352
#enter nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 10:06
Czytalem w internecie wiele wypowiedzi ze Work Service i cala reszta POBIERA OPLATY z twojej pensji za to ze sie przez nich zatrudniasz. Co do Manpower doszly mnie sluchy ze nie pobiera takich oplat.
~ niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 11:18
Wszystkie agencje pobierają opłaty !! Działa to tak,że np.firma X za godzinę Twojej pracy daje agencji np.15zł, a agencja Tobie np.9zł. Różnica zostaje jako zysk agencji. I nie ma znaczenia czy to Work Service czy Manpower czy inna. Wszystkie działają tak samo !!
~ niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 12:48
~ napisał(a): Wszystkie agencje pobierają opłaty !! Działa to tak,że np.firma X za godzinę Twojej pracy daje agencji np.15zł, a agencja Tobie np.9zł. Różnica zostaje jako zysk agencji. I nie ma znaczenia czy to Work Service czy Manpower czy inna. Wszystkie działają tak samo !!
Tak zgodzę się tylko taki pracownik z agencji zarabia tyle samo co pracownik z firmy. A agencja dostaje dlatego więcej bo robi wszystko za firmę zusy srusy itd
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza