Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Manpower Polska Sp. z o.o. - Oddział w Bolesławcu

~ niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 13:05
~ napisał(a):
~ napisał(a): Wszystkie agencje pobierają opłaty !! Działa to tak,że np.firma X za godzinę Twojej pracy daje agencji np.15zł, a agencja Tobie np.9zł. Różnica zostaje jako zysk agencji. I nie ma znaczenia czy to Work Service czy Manpower czy inna. Wszystkie działają tak samo !!
Tak zgodzę się tylko taki pracownik z agencji zarabia tyle samo co pracownik z firmy. A agencja dostaje dlatego więcej bo robi wszystko za firmę zusy srusy itd

Nie zawsze tak jest. Ja np.przez agencję miałem 9,20 brutto za godzinę. Po przejściu na umowę bezpośrednią dostałem już 1900brutto więc łatwo policzyć, że więcej. No ale wszystko zależy od firmy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:( niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 13:09
~ napisał(a):
~ napisał(a): Wszystkie agencje pobierają opłaty !! Działa to tak,że np.firma X za godzinę Twojej pracy daje agencji np.15zł, a agencja Tobie np.9zł. Różnica zostaje jako zysk agencji. I nie ma znaczenia czy to Work Service czy Manpower czy inna. Wszystkie działają tak samo !!
Tak zgodzę się tylko taki pracownik z agencji zarabia tyle samo co pracownik z firmy. A agencja dostaje dlatego więcej bo robi wszystko za firmę zusy srusy itd

Tak ,wszystko się zgadza ,tylko pracownik agencji nic od zakładu nie dostaje ,ani talonow,ani paczek ,ani premii....
I umowe ma najwyżej na miesiąc, a później może dostać esemeska
żegnam ... :(
~ niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 13:28
Te agencje to pasozyty zerujace na pracy ludzi. Ty pracujesz produkujac produkt a oni zbieraja kase traktujac cie jak zweirze i dajac umowe co miesiac. Nie zgadzajcie sie na taka prace nigdy to te agencje szybko znikna. Szanujcie sie ludzie
2087
#Wikunia nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 22:25
~ napisał(a): Te agencje to pasozyty zerujace na pracy ludzi. Ty pracujesz produkujac produkt a oni zbieraja kase traktujac cie jak zweirze i dajac umowe co miesiac. Nie zgadzajcie sie na taka prace nigdy to te agencje szybko znikna. Szanujcie sie ludzie

siedźcie u mamusi na garnuszku albo głodźcie swoje dzieci bo normalnie ciężko pracę znaleźć...ale co taki buc o tym wie jak mamusia nakarmi i tp

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~ niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 12:13
Byłem w ciąży z MANPOWER(pracowałem 9 miesięcy) :-) i zarabiałem tyle samo co inni w firmie(chodzi o POLFE),więc nie piszcie bzdur,jak nie wiecie.
~! niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 12:24
~ napisał(a): Byłem w ciąży z MANPOWER(pracowałem 9 miesięcy) :-) i zarabiałem tyle samo co inni w firmie(chodzi o POLFE),więc nie piszcie bzdur,jak nie wiecie.

Dziwne ,może mężczyzn traktują lepiej ,kobiety Z manpower nie dostają żadnych dodatków ,premii ani talonów na święta ....w Polfie !
~ niezalogowany
14 października 2011r. o 13:43
Mam pytanie.Czyli np. zamiast do UP,gdzie nie ma aktualnych ofert pracy i w ogóle prawie nie ma ofert, to czy taki zwykły człowiek jak ja może pojsc do biura Manpower i zapytac o pracę nieodpłatnie i ta firma postara się znalezc mi pracę?
~xxl niezalogowany
14 października 2011r. o 18:06
Skoro w mieście istnieją prywatne firmy pośredniczące zatrudnienie pracowników,to po co jest Powiatowy Urząd Pracy ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.