~ napisał(a): Zaczynam się zastanawiać czy to wszystko ma jakiś sens , czy życie nie jest złudzeniem....
A może to jakiś koszmar , tylko jak się z niego obudzić i nigdy więcej tak nie śnic.
Jasna dupa!
Wróciłam, bo...
Ani mi się waż tak myśleć!
Spójrz wokół siebie… zobaczysz kochającego tylko Ciebie Mężczyznę i cudowne, piękne, zdrowe Dzieciaczki – Twoje!
Spojrzysz dalej i… tam są też Twoi Rodzice, Dziadkowie… zobaczysz więcej!
I tak ma być!
To nie iluzja, to życie, prawdziwe życie, które piękne jest, ale trudne!
W tym też jest urok, zapewniam Cię:*
Tyldek:*, Ty lepiej nic nie pisz!:P
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ napisał(a): W tym masz prawie rację Magnum ...ale sięgając tak dalej, rozglądając się, to z dnia na dzień jest coraz gorzej .
Hmmm... to załóż czasami różowe okulary Kochana:)
Muszę się z Tobą spotkać w najbliższym czasie i trochę wziąć Cię "w obroty":P
Tańczyć jednak nie będziemy;)
Buziole dla mojej Ulubienicy G. :*
To dopiero wyrośnie Hardcore! :):)
Dobranoc Gosiu:*
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.