Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kto lubi muzykę typu JUGO ?

~ niezalogowany
30 maja 2013r. o 20:36
GosiaM napisał(a): A ja znowu zrobię przemyt :)

Off topic a nie przemyt!!! :>

Jeszcze raz i zawołam moderatora!! :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
30 maja 2013r. o 20:45
~ napisał(a):
GosiaM napisał(a): A ja znowu zrobię przemyt :)

Off topic a nie przemyt!!! :>
Jeszcze raz i zawołam moderatora!! :>

A niech sobie będzie nawet kradzież kur :) :D
Nic się nie martw, jak przyjdzie moderator to Cie uratuję ..przeca zawsze można tekst zaśpiewać sobie... po Jugolsku :D

Ja fougth zakon Zakon mi borili  Hej mr šerifa  Gdje bih mogao biti  Možda imam zabavu  U luci Amstredam  Možda sam kreten  U gradu New Yorku  Možda ću biti blizu  Možda ću biti daleko  Možda ću biti star  Više od Kandahara  To je vrijeme da kažem zbogom oh my darling  Spremite svoje suze i dati pusu našem sinu  Nadam Northen zvijezda će biti sjajni  I'wanted čovjek i I'am u bijegu  Incvisition,  ljudskih prava podjelu  Soul prodaji i kupnji  Kulturna revizija  Vježbajte Rambo  I dobiti tih zao čovjek  To sve ide s hamburgerima  Hollywood i CNN  Ja sam cryme  Ja stvorio strah  Ja stvorio strah  za 1000 godina  vrijeme je ...  Ako sam bio pigon  Natjerao si me sokol  Sada sam sokol  preko brda Balkana  ako sam bio wisper  Natjerao si me grom  Ad Pitam se i ja pitam  Zašto ste me grom  I pitam se uvijek pitam  Morate mi grom  Pogledaj me u pappers  Na bill-board bojom  Bio sam grešnik  Natjerao si me svetica  It'is vrijeme ... Stari trik Shepard  Za svoje ovce Vuk kao štap  Stvara ih spavaju  Stvara ih slijepo  Stvara ih spavaju  Stvara ih šuti  Stvara ih spavaju  A kad nađem  Zatvoren u zatvoru  Majka Marija dolazi k meni  Oh majka Marija, koja će biti  Tražen je čovjek umjesto

Można ? Można :D

Jak skończysz śpiewanie to daj znać :) :D :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5183
magnum44
30 maja 2013r. o 22:40

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 20:48
5183
magnum44
10 czerwca 2013r. o 21:03

Gosiu:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 21:11
Zaczynam się zastanawiać czy to wszystko ma jakiś sens , czy życie nie jest złudzeniem....
A może to jakiś koszmar , tylko jak się z niego obudzić i nigdy więcej tak nie śnic.

~ niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 21:17
~ napisał(a): Zaczynam się zastanawiać czy to wszystko ma jakiś sens , czy życie nie jest złudzeniem....

Odpowiedziałbym ale pewnie wolałabyś tego nie przeczytać! :)
~? niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 21:21
A skąd wiesz, czy w tej chwili nie myślę tak samo ? Pisz ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.