~ napisał(a): GosiaM napisał(a): A ja znowu zrobię przemyt :)
Off topic a nie przemyt!!! :>
Jeszcze raz i zawołam moderatora!! :>
A niech sobie będzie nawet kradzież kur :) :D
Nic się nie martw, jak przyjdzie moderator to Cie uratuję ..przeca zawsze można tekst zaśpiewać sobie... po Jugolsku :D
Ja fougth zakon Zakon mi borili Hej mr šerifa Gdje bih mogao biti Možda imam zabavu U luci Amstredam Možda sam kreten U gradu New Yorku Možda ću biti blizu Možda ću biti daleko Možda ću biti star Više od Kandahara To je vrijeme da kažem zbogom oh my darling Spremite svoje suze i dati pusu našem sinu Nadam Northen zvijezda će biti sjajni I'wanted čovjek i I'am u bijegu Incvisition, ljudskih prava podjelu Soul prodaji i kupnji Kulturna revizija Vježbajte Rambo I dobiti tih zao čovjek To sve ide s hamburgerima Hollywood i CNN Ja sam cryme Ja stvorio strah Ja stvorio strah za 1000 godina vrijeme je ... Ako sam bio pigon Natjerao si me sokol Sada sam sokol preko brda Balkana ako sam bio wisper Natjerao si me grom Ad Pitam se i ja pitam Zašto ste me grom I pitam se uvijek pitam Morate mi grom Pogledaj me u pappers Na bill-board bojom Bio sam grešnik Natjerao si me svetica It'is vrijeme ... Stari trik Shepard Za svoje ovce Vuk kao štap Stvara ih spavaju Stvara ih slijepo Stvara ih spavaju Stvara ih šuti Stvara ih spavaju A kad nađem Zatvoren u zatvoru Majka Marija dolazi k meni Oh majka Marija, koja će biti Tražen je čovjek umjesto
Można ? Można :D
Jak skończysz śpiewanie to daj znać :) :D :D