Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:53
... no i żeś mi przypomniała że ja dziś nie byłam na fajce :D dobra też lecę bo jeszcze godz w robocie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~E:) niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 16:16
A w szpitalu, to wiadomo, kazdy chcialby, tak jak w domu. Gosia krzyczy, dawac maczki, Sentus leci po dwie paczki :D A Jowitka,dobra dusza, patrzy czy sie Ranna rusza. Manson z Falco rozmyslaja i nowej pracy szukaja :) Lwiczka, zaglada nieboze, Rybke chce zabrac nad morze :P Rusaleczka, juz od rana, jest kwiatami zasypana :*Tojka, jak to Ona, po oddzialach lata jak szalona :D A Panniusia, moi bracia, to jest chwat, do stop E rzucilby caly swiat :D :D :D Kto tam w katku cicho siedzi, to Betryga znow sie biedzi, zapodaje nam muzyke, na grzebieniu gra klasyke :D Niech pomysle, kto tam jeszcze, moze juz sie tutaj streszcze. Gdy pomysle jeszcze chwile, co zrobili dzisiaj z Bylem ;(
~Gocha niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 16:48
No to biedny Bylu :D

&feature=related
24 stycznia 2011r. o 16:56
Gosiu :* gdzie Ty takie "perelki" wyszukujesz ?? :)
~Gocha niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 16:58
Bo ja jestem szperacz wykrywacz ;) a teraz coś o nas wirtualnych .... ;)

&feature=related
5221
#Jowita nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 17:05
I co ja będę się męczyć i szukać jak Wy dziewczynki tak ładnie gracie i opowiadacie :*
~Gocha niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 17:09
:)

24 stycznia 2011r. o 17:10
Wirtualni, powiadasz :) Dla mnie, to zupelnie nowa forma znajomosci. Ale, tak jak kiedys pisalam, czytajac posty, mozna miec pewne rozeznanie, co do osob piszacych :) :) :) Jowitko, ty sie w pracy nameczylas :D wiec odpoczywaj :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza