No tak, rozumiem,ale idzie i zapewne dojdzie. A jak roboty nie będziesz miał to w ogóle nic nie dojdzie i co wtedy ?? W nerwach różne rzeczy nieprzemyślane człowiek robi, a potem żałuje :) No chyba,że masz już inną robotę ;)
... o gwałtu rety muszę załatwić gości dla całej ekipy do szpitala :D ... czy ktoś ma jakieś wymagania odnośnie co chce dostać jako rekowalescent???? :> ktoś musi za was listę zrobić :D .... apropos Gosiaczku o mało nie spadłam z fotela tak się uśmiałam , ech dosłownie uwielbiam naszą ekipę he he aaaaaaaaaaaaaa Falco piękne róże :) ... wow a coś ty dziś tak przy poniedziałaku zaszalał? :>
Lwiczkooooooooooooo !! to pisz dużymi literami, że dla mnie czekolada kawowo-biała i ptasie mleczko waniliowe :P ooooooo.........i o laptopie nie zapomnij :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.