Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2900
#falco nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 14:15
;) ...innych nie mam... ;( [img=1295874954_3qijf87.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:16
Oj zapomniałam moi kochani, że i Rusałka była tam z nami , z nią to historia dopiero straszna , bo nawet cycki miała w bandażach :|
~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:18
.... witaj Rusałko , jak zdróweczko :* miłego dzionka :* .... a dzień dobry Falco :) od dziś Panom nie daję buziaka bo mnie Panniusia obtańcował dzisiaj :D :D :D
~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:18
Ale Gosiaczek szpital załatwił :P Już Cie tam odstawiamy i pierwszą w kolejkę wepchamy Rusałko bo główka to główka hihi :*

Fajnie Gosiaczku tylko nie wiem dlaczego Rusałka z głową trafiła na lewatywę :P A Ty wiesz ?? ?? ??
2900
#falco nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 14:19
...a ja dzisiaj ,właśnie dzisiaj,, pieprznołem,, definitywnie robotą... :>

~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:21
Falco, a na taaaki bukiet dla Rusałki Cię stać :D No co Ty, robotę nie można pieprzyć :P
2900
#falco nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 14:27
...taką można...zapieprzasz jak ,,dzik,, i wiecznie mało...tyrasz dodatkowo jako kierowca a wypłata...?...jeszcze nie doszła faktura...idzie już trzy tygodnie... :> :> :>

Dopisane 24.01.2011r. o godz. 14:27:

...bukiecik był dla wszystkich... ;)

~Gocha niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:27
Rusałko , to ja mam takiego , którego ani szkolić nie musiałam, ani o nic prosić :) Kwiaty dostaję dość często , co do głaskania....to nie tylko przed spaniem , rano gdy mnie budzi , 10 minut klęczy przy łóżku i się przytula, głaszcze , całuje.... Muszę uważać na słowa i nawet na to co tu pisze ;) bo jak powiem że coś bym chciała , to zaraz to mam:)
Ostatnio coś o cukierkach maczkach napisałam i przyszedł po pracy z maczkami :D .... gdy zapytałam po co Ci tyle cukierków , to odpowiedział : przecież pisałaś , że chce Ci się cukierka :D Trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza