Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2951
#Anonim2951 nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:40
laila napisał(a): chyba wpadne...dupcia poruszac :D ...

Wystarczy się zdecydować : )

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:43
MANSON napisał(a): Taki ubaw sie szykuje a ja uwiazany! Za jakie grzechy? :|

a w czym masz problem?? bierz zonke i dawaj.... juz mowilam na nam w niczym nie przeszkadza :D bedzie ciekawiej :] :P

Dopisane 11.02.2011r. o godz. 20:43:

laila spotkanie o 19 a wychod 23-bo tak dlugo potrzebujemy by flaszke we dwie oproznic :D a jak wpadniesz to szybciej nam to pojdzie :D jedzonko tez ebdzie,wiec nie ma nad czym sie zastanawiac ;)
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 20:45
... to ja też się piszę na to bistro Rannusi :D ...wow a jutro to sie będzie działo ;) w końcu karnawał a co :D Doktorku ty uważaj na tą diabliczkę bo ona kusi i kusi :D
4743
#MANSON nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:46
Ranna ! a widzialas zeby Drwal drzewa sadzil? :P
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:51
MANSON napisał(a): Ranna ! a widzialas zeby Drwal drzewa sadzil? :P

kiedys trzeba ten pierwszy raz zaczac nie??--- :]

Dopisane 11.02.2011r. o godz. 20:51:

MANSON przybliz to. ..;)wiec Twoja ksiezniczka nie chce ciebie z soba brac-czy to Ty nie chcesz z soba wziasc?? :D
4743
#MANSON nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:55
To nie tak. Ja jestem zawsze za ,ale moja niunia jest niechetna na takie wypady,woli w domciu sie potulac. Ja rowniez,ale chcialbym nieraz sie wynurzyc. :]
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:58
ja tez jak kogos mam to nie musze wychodzic,wole sie przytulac-a jak wyjsc to zawsze razem- a ze ejstem sama wiec moge od czasu do czasu sobie wypad zrobic :) tym bardziej ze ostatnie 6 lat siedzialam prawie w domu :D trzeba troche odzyc, tak pozatym lubie ogromnie tanczyc ;) :P
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 21:04
... dobra moi mili kominiarze czas na mnie :D Ranna ty nie szalej za mocno ;) ale potańcz za mnie też :D... Manson ty może idź przypilnować dziewczyny bo nie wiadomo co nawyrabiają hihi :D
( żartowałam) miłej nocki, kolorowych snów ...dobranoc :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza