Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4382
#rusalka nieaktywny
11 lutego 2011r. o 22:22
Gosiak a gdzies Ty wyczytała ,ze cos przeciwko Tobie,albo ze źle piszesz..kurde,ja nic nie widze :|

Człowiek ma to,na co się zgadza .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
11 lutego 2011r. o 22:56
Mała a mi ta...

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4051
#MalaCzarna nieaktywny
11 lutego 2011r. o 22:59
Gosiek, Ty masz zdolności do wynajdywania takich nastrojowych piosenek :)

zdam się na Ciebie, a jak sobie coś przypomnę, to dodam :)

PS. Smoczyco, głowa do góry! :*

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
2945
Mgosia
11 lutego 2011r. o 23:04
Głowa do góry ...:( żeby to było takie proste ....

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4051
#MalaCzarna nieaktywny
11 lutego 2011r. o 23:10
Gosinek, to jest proste! :)

może emocje chwilowo zakrzywiają obraz, może za mało czekolady zjadłaś, może nie powinnam Ci tego ptasiego mleczka wyrywać z dłoni i gnać, ile sił w nogach... :)

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
~Tera JA niezalogowany
11 lutego 2011r. o 23:12
MalaCzarna napisał(a): .. tego ptasiego mleczka

Nie jem bo tuczące i to bardzo ;(
2945
Mgosia
11 lutego 2011r. o 23:13
Chyba nie dla mnie .. albo nie potrafię

&feature=related

~E:) niezalogowany
11 lutego 2011r. o 23:13
To zdecydowanie nie moja pora na pisanie, aleee :) Kochani, do tego miejsca, po długim "podglądaniu" ,przywiodła mnie atmosfera pod kominkiem. Dlatego myślę, że tak powinno pozostać, w pozytywnym słowa znaczeniu :* Starajmy się szukać tego co łączy, a nie tego co dzieli. Świat wystarczająco robi nam "wodę z mózgu", abyśmy mieli zatracać takie wartości, jak radość i chęć porozumienia. Gosiu, nie muszę Cię przekonywać, ze Jesteś tu potrzebna. Nie smutaj, pomyśl o tych 1714 stronach przy kominku, to nie tylko zwykła pisanina, to coś więcej. Że czasami bywa trudno, mi to mówisz ?? Książkę bym napisała ;( Pozdrawiam WSZYSTKICH kominiarzy i życzę abyśmy się obudzili w "lepszym jutrze" :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza