Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Gocha niezalogowany
12 lutego 2011r. o 14:55
Piotruś z pizzą musimy poczekać.. niestety:) dopóki u mnie się wszystko nie ustabilizuje i mam nadzieję, że gorzej już nie będzie , chociaż zapowiada się nieciekawie . Psia kość :|
Nie potrzebnie wczoraj naskoczyłam na Hegemona, za co przepraszam, trochę było mi przykro, że tak do mnie napisał , więc się odgryzłam . Gdyby to było trochę w innych okolicznościach , reakcja wcale nie musiałaby być taka jaka był, choć wiem ze to żadne wytłumaczenie .

[img=1297518917_r1z0nib.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~E:) niezalogowany
12 lutego 2011r. o 15:00

:D :*
~Gocha niezalogowany
12 lutego 2011r. o 15:05
Dziękuję dziewczyny :*
Najgorzej gdy czuje się bezradność i nie wiadomo co zrobić, bo każda decyzja na swój sposób jest zła . A do jasnej d.... koniec z marudzeniem, w nocy będę płakać , bo czeka mnie znowu ciekawa i z przygodami . Teraz spróbuję tak :):):)

&feature=related
~E:) niezalogowany
12 lutego 2011r. o 15:10
Gosiu, taaaką Cię lubię :* przecież Ty też, biedzie się nie dajesz ;) Jesteśmy tak silni, że nawet sobie z tego nie zdajemy sprawy. Damy radę, choć tu i teraz może jest ciężko :)
~Lwiczka niezalogowany
12 lutego 2011r. o 15:13
.... słuchaj Gosiaczku zawsze jak ci jest źle pamiętaj, że oprócz rodziny masz nas, kominiarzy... ;) czasami wystarczy być razem i już jest lepiej :* głowa do góry Demeter jak to mówi moja Rybka na Ciebie i Jowitkę :) ...widzisz przygarnęłaś nas jak tego potrzebowaliśmy , jeżeli my możemy Tobie jakoś pomóc to śmiało mów :* :* :* .... hmmmm ~E jak tam humorek :D moja Rybka śmiała się sama z siebie :D aaaaaaaa gdzie sie Panniusia podziewa? aaaaaa Rannę gdzie wcięło, wyłaź już z tej lodówki kochanieńka :D i coś wiewióra nie widać , wychodź z tego lasu ;)
~ niezalogowany
12 lutego 2011r. o 15:14
Za lasami za Jelenowymi górami za Ocicami była sobie pewna osada BOLECNAŁTIA. W BOLECNAŁTIĄ żądziła królowa GOSIAM wraz ze swoimi podwładnymi wszyscy żyli w zgodzie i harmoni wszyscy sobie miłe posty słali przy jednym kominku :) miała swoje trzy najlepsze przyjacióki LWICZKĘ,ZRANIONĄ i JOWITE. Pewnego dnia przybyła do królowej GOSIM czrownica MAŁA CZARNA z bardzo złą wiadomością wywróżyła z fusów że BOLECNAŁTIA jest w niebezpieczeństwie. MAŁA CZARNA rzekła do królowej GOSIUM BOLECNAŁTIA jest zagrożona grozi jej najazd TYLD i TYLDZIAKÓW trzeba bronić KOMINKA krzykneła MAŁA CZARNA. po długiej naradzie z przyjacókami królowa ustaliła trzeba sie bronić nie damy się TYLDĄ. wsłała swoich dwóch posłanców FALCO i WIEWIÓR. FALCO miał dostarczyć wiadomość do MANSONA który nie daleko imperium na basenach miał swoją flote podwodną prosząc o pomoc w ratowaniu BOLECNAŁTI a WIEWIÓR misje odnaleść RUSAŁKE i przyprowadzić do kominka ? Królowa GOSIAM nie tracąc czas udała się do bogów BOLECNAŁTI HEGEMON i SENTINEL którzy nad nią czuwają o po rade.....

C.D.N.
~Gocha niezalogowany
12 lutego 2011r. o 15:15
Może kiedyś przyjdzie taki czas, że i ja siebie sama polubię :) ...a to kiedyś :)
Artucho dzisiaj do mnie dzwonił :)

&feature=related
~ niezalogowany
12 lutego 2011r. o 15:16
Za lasami za Jelenowymi górami za Ocicami była sobie pewna osada BOLECNAŁTIA. W BOLECNAŁTIĄ żądziła królowa GOSIAM wraz ze swoimi podwładnymi wszyscy żyli w zgodzie i harmoni wszyscy sobie miłe posty słali przy jednym kominku :) miała swoje trzy najlepsze przyjacióki LWICZKĘ,ZRANIONĄ i JOWITE. Pewnego dnia przybyła do królowej GOSIM czrownica MAŁA CZARNA z bardzo złą wiadomością wywróżyła z fusów że BOLECNAŁTIA jest w niebezpieczeństwie. MAŁA CZARNA rzekła do królowej GOSIUM BOLECNAŁTIA jest zagrożona grozi jej najazd TYLD i TYLDZIAKÓW trzeba bronić KOMINKA krzykneła MAŁA CZARNA. po długiej naradzie z przyjacókami królowa ustaliła trzeba sie bronić nie damy się TYLDĄ. wsłała swoich dwóch posłanców FALCO i WIEWIÓR. FALCO miał dostarczyć wiadomość do MANSONA który nie daleko imperium na basenach miał swoją flote podwodną prosząc o pomoc w ratowaniu BOLECNAŁTI a WIEWIÓR misje odnaleść RUSAŁKE i przyprowadzić do kominka ? Królowa GOSIAM nie tracąc czas udała się do bogów BOLECNAŁTI HEGEMON i SENTINEL którzy nad nią czuwają o po rade.....

C.D.N.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza