Dzień dobry miłym kominiarzom :) piękna pogoda , oj coś cudownego ....słoneczko świeci i aż chce sie żyć :D witaj skarbie mój :* dziękuję za cudowną pobudkę Rybko :* :* :* dziś dzień uśmiechu , radości :] witam kawoszki :* a ja dziś sobie pofolgowałam i spałam i spałam hihi aż mnie Rybka obudził bo ile można spać :D miłego dnia dla całej ekipy :)
Witajcie Kominiarze i Kominiarki :) :) :) Myślę, że wekeend dobrze nam zrobi. Może trochę opadną emocje, zabłąka się nieśmiały uśmiech, a potem wszystko wróci do normy, czego Panstwu i sobie życzę :* :* :*
E ...to jest tak jakby siąść na jeża i płakać się chce i śmiać zarazem.
Kiedy wszystko się zaczyna chrzanić, to i tu też, wtedy tylko stanąć i płakać i się śmiać z tej całej bezradności. A może wziąć lagę i krzyczeć : nie wszystko na raz ! :)
Gosiu, piosenka piękna i prawdziwa. Są takie dni... Wiesz zapewne , że "nie tylko wtedy smutne oblicze, gdy łzy po twarzy się leją, bywają chwile, że łamie się życie, a jednak usta się śmieją" Czasami bierzemy za dużo na nasze ramiona, chcąc Wszystkich uszczęśliwić, a tak poprostu się nie da ;( Wiem, że Jesteś...
... witajcie kobitki :) Gosiu są takie dni że chce się płakać i takie że chce się potem śmiać ...powoli i wszystko będzie dobrze :* aaaaaa jak zauważyła ~E to fakt moja Rybka dziś mnie fajnie obudziła :D ale cóż zakręcony jest no to zrozumcie chłopaka ;) hmmmm a ja jestem taka szczęśliwa że jest zawsze obok mnie :* własnie rozmawiałam z Rybką i prosił żeby pozdrowić szanowne Panie :) ....Gosiaczku jesteś Demeter tego ogniska i pilnuj go :* złe dni miną i nastanie słoneczko tak jak dziś :] buziaki od Rybki dziewczyny :* :* :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.