...brawo brawo Tyldzia :D czekam na ciąg dalszy z niecierpliwością :D no co bez Ciebie by było?a tak chociaż rozbawisz kominiarzy :D mega buziak dla Tylduni :*
Ale Gosia jak to na królowe przystało, miała swojego hopla i mimo że martwiała się o swoją krainę, to i tak stała przed ogromnym lustrem i pytała ....lustereczko lustereczko powiedz mi przecie , kto jest najpiękniejszy na świecie ?:) a lustro z wielką trwogą odpowiedziało : tyś Gosiu piękna jak gwiazda na niebie , ale Ranna sto razy piękniejsza od ciebie :| :> Wściekła się Gocha wtedy okropnie, teraz niech tyldziak się tu pojawi, to zaraz dupę mu skopie.. :> :> :> i z tej swojej złości nie czekając na posiłki ruszyła do akcji, kopiąc wszystkim tyłki ... ;)
Gosiu, ja jeszcze od Ciebie nie dostałam :| i wcale się nie upominam :D Ja też, niestety muszę się zbierać ;( Może wieczorkiem będzie jakaś chwila wolna :* Gosiu, to dla Ciebie i innych smutających się
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.