Dzień dobry Wszystkim :) no i wróciła zima ;( masakra jak dzisiaj zimno i ponoć cały tydzień ma być mróz :> ... no dobra tyle prognozy :D wstawać kominiarze , pijemy kawusię i zabieramy się za pracę :D ech minął cudowny weekend i już czekam na nastepny :) Kochanie dziękuję za cudowną pobudkę :* miłego dnia ;)
Cześć dziewczyny :) Lwiczka jak zwykle po weekendzie cała w "motylkach" :*
Ranniusia Ty dobrze pilnuj tych nart coby Ci krzywdy nie zrobiły :D :D
TOjcia, a Ty łobuzie wolne masz dzisiaj ;)
A nio mam i nie wiem co mam zrobić z tym wolnym czasem.Wiem jedno nie wyłażę dzisiaj z domu bo jakieś choróbsko mnie zaczyna rozkładać a już myślałam że i w tym roku mnie nic nie dopadnie.
I właśnie jest w tym problem że mnie ciężko utrzymać w łóżku ale grzane winko czemu nie.Jak pierun powróci to go wyślę do sklepu bo mi się ubierać nawet nie chce.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.