Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5570
#De_Tourvel nieaktywny
29 lutego 2012r. o 19:50
Witaj Ranniusia ;) jaki to biznes? ;> może i ja się przydam na wspólnika? ;>;p

Cześć VIP007 :* no ja winko mam (białe, półsłodkie greckie Imyglikos - mniam ;) ), tylko towarzystwa do tego winka brak :(

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4834
#nieznajomy nieaktywny
29 lutego 2012r. o 19:52
Widzę,że moje IQP się obniżyło :|
Ranna,Carlo Rossi beze mnie ??niech się tylko pojawię u Ciebie :D
4067
#zraniona nieaktywny
29 lutego 2012r. o 19:53
Kochana brak ci towarzystwa? do mnie 17 wpadaj z magnum ;) planowane spotkanie przy mniam mniam... :D

Dopisane 29.02.2012r. o godz. 19:53:

nieznajomy napisał(a): Widzę,że moje IQP się obniżyło :|
Ranna,Carlo Rossi beze mnie ??niech się tylko pojawię u Ciebie :D
tak,bo ostatnio mi cala butelke wypilas,a ja zdazylam tylko powachac :>
5570
#De_Tourvel nieaktywny
29 lutego 2012r. o 19:56
zraniona napisał(a): Kochana brak ci towarzystwa? do mnie 17 wpadaj z magnum ;) planowane spotkanie przy mniam mniam... :D

No sama widzisz jak z tą Magnum jest - już mi tyle razy obiecała, że do Ciebie pójdziemy i widzisz :( - nic z tego nie wyszło :(:(:( musisz ją ustawić do pionu, bo mnie nie chce słuchać :(

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
7632
#VIP007 nieaktywny
29 lutego 2012r. o 19:56
zraniona napisał(a): :Hej Vipo,co ty taki calusny ;D do raczki wezme ;)
:* no no a co będę sobie żałować,,,kurcze winko do rączki :P -szkoda ,że mam 2 zmiany..
De_Tourvel napisał(a): , tylko towarzystwa do tego winka brak :(
brzmi nie wesoło :| oj szkoda że wcześniej nie wiedziałem :* dobre winko nie jest złe :P
~klakierek niezalogowany
29 lutego 2012r. o 19:59
klakierek też lubi carlo rossi różowe
5570
#De_Tourvel nieaktywny
WIadomo, że dobre winko nie jest złe :P ale w towarzystwie smakuje wyborniej ;)

4067
#zraniona nieaktywny
no to wisienko przygotuj magnum juz na 17 ;D jak nie bedzie mogla to wpadniesz sama ;D
ja w poniedzialek wyjezdzam do wnusia i jeszcze sprawy po urzedach pozalatwiac,ale jak wroce to zrobimy znowu wieksze spotkanie ;*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.