Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
5 marca 2012r. o 18:44
A gdzie sa dla mnie kwiatki ;(

Dopisane 05.03.2012r. o godz. 18:43:

VIP007 napisał(a): tylko lataj nisko i powoli ,,, :D :*
:D Jak spadne- to spadne w dol ;) Ale pewnie zlapiesz mnie,wiec nie mam obaw :D

Dopisane 05.03.2012r. o godz. 18:44:

Witaj Doktorku i wszyscy inni :* :* Dawno Cie tu nie bylo :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
5 marca 2012r. o 18:59
~ napisał(a): Wy naprawde chyba nie wiecie co to prawdziwe zycie i dla tego wzajemnie sie uzupelniacie na tym forum.To chore.Nie jedna osoba przekonala sie ze ta strona bardziej szkodzi niz pomaga.Proponuje psychologa.

Znowu masz zwidy gb ? :)
A dlaczego nie psychiatrę ? AAAAAAAAAAA...przepraszam, bo on je myszy jak kot :|
Nie, o nie tak być nie może :| Nasze myszy kochane są pod ochroną .
Ale wiem o co ci chodzi, czasami ten nieznaczny współczynnik szkodliwości, może u osób chorych wywołać dewiacje, czego jesteś żywym przykładem.
Przepraszamy, że to na Ciebie podało :/ Jesteśmy z Tobą.
Bracia i siostry podajmy sobie ręce na znak solidarności z poszkodowana osobą myyyyyyyyyyy...myyyyyyyyyyyy..myyyyyyyyyyyyy
Pomogło ? :)
~ niezalogowany
5 marca 2012r. o 19:06
~:) napisał(a): Znowu masz zwidy gb ? :)

Skąd wiesz , że to ta menda??!! :D :D
5 marca 2012r. o 19:11
Bo oko wielkiego brata czuwa myyyyyyyyyyyy..myyyyyyyyyyyy ..jesteśmy z Tobą ...
Jednak nie da się uleczyć :/ przepadło :( :D
6979
E
5 marca 2012r. o 19:12
~ napisał(a): ale jak widze, wam juz nikt nie pomoze

To ty teraz mi mówisz, że ja się zadaję z niewłaściwymi ludźmi :| :| :D
Zebraliśmy się tu, jak w korcu maku:| :D
Kochani :* :* :* :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5 marca 2012r. o 19:16
Kochani nie mogłam postąpić inaczej :( w tej trudnej chwili.. ośmieliłam się i zapisałam nas wszystkich .... no co :| było w cenie promocyjnej :> :> :> :> :>

http://www.psychoterapiagrupowa.com.pl/
6979
E
5 marca 2012r. o 19:18
Dziękuję Kochana :* :* a już myślałam, że jestem stracona dla świata:| :D Huuuura ;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
5 marca 2012r. o 19:21
E napisał(a): :* :*

E fajna jE bo buziaczki dajE :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza