Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

~Sektom nasze stanowcze nie niezalogowany
13 września 2011r. o 15:11
Plejadanka napisał(a):
W czym ma racje to ma , tylko wszędzie widzi atak . KK TEZ ZNA PRAWDĘ ...tylko co z nia robi?

Może przestań wreszcie pleść, roić sobie i bredzić...
Gdzie kto widzi jaki atak?

Nie masz bladego pojęcia o świecie, historii, Biblii, Kościele i Chrystusie. Ciągle wmawiasz mi jakieś bzdury a nie odpowiedziałaś na ŻADNE pytanie, nie odniosłaś się do żadnego problemu.
Nie masz za grosz ani wstydu ani ambicji?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 15:13
Idę się czepiać katolików bo nudy:)Katolicy skoro wierzycie w tego diabła boga demony anioły...to powiedzcie Wy mi dlaczego skoro w raju jest tak zaj... to tyle demonów (niegdyś aniołów) przeszło na stronę Lucyfera?

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."
~ niezalogowany
13 września 2011r. o 15:18
Bo głupcy chcieli lepiej i wiedzieli lepiej.. I ciągle im się wydaje że będzie.

Tak samo jak ci co teraz wiedzą lepiej od Chrystusa i Kościoła jak to jest z Bogiem.
Też im się wydaje, że jest i będzie git! Ale smutne wieści - nie będzie!
4834
#nieznajomy nieaktywny
13 września 2011r. o 15:18
bo to matoły bez szkoły :P
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 15:20
Głupcami nazywasz istoty duchowe nadrzędne ludziom?Oooo to masz wysokie mniemanie o człowieku:)

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 15:20:

Tu się zgodze jak i anioły tak i demony to matoły:D Ale przebija je człowiek ze swoimi zabobonami:D

4834
#nieznajomy nieaktywny
13 września 2011r. o 15:21
mam słaby charakter i napiszę-masz rację :*
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 15:26
Cos Wy mnie tu za dużo cmokacie:)Się czuję osliniony lekko:)Ale cóż toczę wojnę z chrześcijaństwem to trzeba jakoś sobie radzić (chciałem napisac "się poświęcić"-tfuuu ale w porę się naprawiłem:))

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 15:26:

Idę na chwilkę zobaczyć co mają do oddania za piwko:)Może jakieś płytki z komputerów albo procesorki (lubi gawron zabawki):)

~ niezalogowany
13 września 2011r. o 15:52
Wiedza ignoranta jest zawsze alarmujaca.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza