Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 21:42
GosiaM napisał(a): Do nosa to tampony :P :D

No i powiedz teraz mości Gawronie, czy człowiek wierzący jest aż tak straszny ? :)
Czy nie da się z nim porozmawiać ? Czy w tej chwili przeszkadza Ci moje Chrześcijaństwo ? :)

Mi nie przeszkadza Twoje tfuuu chrześcijaństwo:) Jak myślisz przecież mam duzo znajomych i są to w 50% christiansy ja się czepiam bo lubię i tyle.Nawet mi na wymianie poglądów nie zalezy bo niektórzy są niereformowalni chodzi mi o pobudzenie ciekawości żeby chociaz niektórzy spojrzeli na to z innej perspektywy:)

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 21:42:

~ napisał(a):
~do tyldy napisał(a): jesteś taki cwaniak pod anonimem?? Dawaj w realu się zaprezentujesz dzieciaczku tępy co?:D

Czyżbym przeoczył twój podpis cieciu?

Moj raczej nie ale dobrze ci gostek napisał internetowy hoolsie:)

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~P niezalogowany
13 września 2011r. o 21:48
Gawron naprawdę nie widzisz jak wielu patrzy na to właśnie z innej perspektywy?Ale czy musisz obrażać innych za to,że maja inne poglady niż ty?
~ niezalogowany
13 września 2011r. o 21:49
Gawronie, lubisz rozmawiac o niczym. To jest jedyny argument o ktorym wiesz wszystko.
2945
Mgosia
13 września 2011r. o 21:49

No to ja polecę z grubej rury ..skoro Ci nie przeszkadza , a robisz to bo szukasz możliwości do użerania się, czy wbicia komuś szpili, to może geje ? parady równości ? alkoholicy ? Pokaż to spojrzenia z innej perspektywy ...zbyt trudne tematy ? :P:P:P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 21:56
Ja pierdziele a kogo ja obraziłem jak na razie to mi tu pajac zza monitora pisze kulawe teksty z przedszkola?Napisałem raz krytyka boli ale czasem trzeba ją oprzyjąć w podniesioną głową....

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 21:54:

Geje parady równości...a załóż taki post chętnie pogadam na te tematy.Nie jestem homofobem także nie mam do takich ludzi nic...Masz czasem dobre pomysły to Ci się chwali :P

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 21:56:

~ napisał(a): Gawronie, lubisz rozmawiac o niczym. To jest jedyny argument o ktorym wiesz wszystko.

Czasem lubię a Ty podążasz za mną jak cień widzę.Ty już bez gawrona żyć nie mozesz.Jestem paliwem potrzebnym Ci do życia buhahah ale cóż Ty też potrzebujesz swego mistrza:)

~P niezalogowany
13 września 2011r. o 21:56
gawron666 napisał(a): Ja pierdziele a kogo ja obraziłem jak na razie to mi tu pajac zza monitora pisze kulawe teksty z przedszkola?Napisałem raz krytyka boli ale czasem trzeba ją oprzyjąć w podniesioną głową....

No właśnie Gawron z podniesioną głową.Po co wyzywasz innych?Nikt z nas nie jest doskonały.
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 21:57
Ty czytasz co pisze gdzie ja użyłem inwektyw?Pisze czasami obraźliwie tylko do jednej osoby co swego pyska się boi ukazać:)

2945
Mgosia
13 września 2011r. o 21:59
A czy ty Gawronie przyjmujesz nasze weto z podniesioną głową ? :)
Bo ja widzę raczej , że Ty oczekujesz opuszczenia naszych głów i przyznania Ci racji. Chociaż to są Twoje poglądy, nie koniecznie słuszne, a które chcesz nam narzucić .
Nie czuj się panem nad innymi :) Bo zapewne nie jesteś lepszy , czy mądrzejszy od większości , a chcesz na siłę coś udowadniać :) Gdy Ci powiem zacznij wierzyć , bo ja uważam to za słuszne , to posłuchasz ? Przyznasz mi racje ? :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza