Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Religia

4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 21:24
Oj poleci i to nie jedna...

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
13 września 2011r. o 21:26
Dać chusteczkę w aniołki ? :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
13 września 2011r. o 21:30
Drogi Gawronku ponieważ strasznie się zeźliłeś,proponuje ci ćwiczenie na odprężenie.Ponieważ sfera ducha jest ci obca to podam ci sposób fizyczny.Zanim usiądziesz przed kompem odkręć nogę od taboretu(nie na mnie)i usiądź na niej.Nie rób tego w sposób statyczny tylko dynamiczny-lekki przysiad i do góry,góra-dół.Rób to przez kilka lub kilkanaście minut.Wkrótce wyjdzie z ciebie ogromna ilosć nieczystości a wraz z nią złość do mnie,katolików słowem wszelkiej maści wyznawców fikcji.Ale ostrzegam,wyjdzie też ogromna ilość gazów więc rób to przy lekko uchylonym oknie.Nie otwieraj go całkiem bo może się zdarzyć,że zaczniesz sie unosić.Nie myl tego z lewitacją bo to zwykle domena świętych choć nie zawsze.Ale spokojnie, Szaweł nie odrazu stał się Pawłem.A więc do dzieła Gawronie góra-dół.Możesz przy tym słuchać zespołu ,,Sztywny Pal Azji''
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 21:32
Daj bo z nosa też coś może poleci:P

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 21:32:

Wiesz co Ci powiem inaczej do mnie gadałem jak na klęczkach przed gawronem byłeś z szeroko otwartymi ustami:)Pozdrawiam Cię szerokie wary:D

~do tyldy niezalogowany
13 września 2011r. o 21:32
jesteś taki cwaniak pod anonimem?? Dawaj w realu się zaprezentujesz dzieciaczku tępy co?:D
2945
Mgosia
13 września 2011r. o 21:35
Do nosa to tampony :P :D

No i powiedz teraz mości Gawronie, czy człowiek wierzący jest aż tak straszny ? :)
Czy nie da się z nim porozmawiać ? Czy w tej chwili przeszkadza Ci moje Chrześcijaństwo ? :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 21:37
Co Ty wymagasz od gościa któremu się usta nie zamykają?Przecież to godne pożałowania teraz poleci do kibla i będzie łydki nad zlewem ćwiczył tak się zajarał że mi pojechał:)

~ niezalogowany
13 września 2011r. o 21:40
~do tyldy napisał(a): jesteś taki cwaniak pod anonimem?? Dawaj w realu się zaprezentujesz dzieciaczku tępy co?:D

Czyżbym przeoczył twój podpis cieciu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.