Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Religia

~Ateista niezalogowany
13 września 2011r. o 22:03
Gawron dobrze mowisz , jeżeli nas metali mogą krytykować za wygląd i zachowanie to my możemy robić to samo innym. Ząb za ząb. Nasza subkultura jest chyba jedną z naj kulturalniejszych i najbardziej przyjaznych ( nie mowie tu o satanizmie praktykującym) No ale nie można gadać o gustach bo ...owi nie wytłumaczysz ze mp3 zrobione na kompie w pare dni jest lepsze , dajmy nato od wiekowego Enter Sandman'a... :)

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 22:05
A co ja Wam narzucam?Co Wy rozumów nie macie ?Ja tylko próbuję zwrócić uwagę że nie wszystko jest takie różowe jak to przedstawiacie.W większości wiara chrześcijańska opiera się na niszczeniu (bo to chyba sami przyznacie) gdzie ta Wasza miłość?Dzieci umierają z głodu na świecie Watykan się tuczy gwałcą dzieci a Wy udajecie że nic się nie dzieje...żenada

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 22:05:

~Ateista napisał(a): Gawron dobrze mowisz , jeżeli nas metali mogą krytykować za wygląd i zachowanie to my możemy robić to samo innym. Ząb za ząb. Nasza subkultura jest chyba jedną z naj kulturalniejszych i najbardziej przyjaznych ( nie mowie tu o satanizmie praktykującym) No ale nie można gadać o gustach bo ...owi nie wytłumaczysz ze mp3 zrobione na kompie w pare dni jest lepsze , dajmy nato od wiekowego Enter Sandman'a... :)

A metalowcy są najlepsi i tyle:)A kto tak nie uważa ten jest dewotą hehe

Zastosowana autokorekta

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."
7244
#Goldenhand nieaktywny
13 września 2011r. o 22:08
~ napisał(a):
Wierni mają psi obowiązek utrzymać na przyzwoitym poziomie księdza i kościół. A wiernym jest ten kto chce - kto nie chce od tego nikt kasy nie bierze

Bzdura, jeżeli chodzi o ofiarę to tylko taca i puszki są co łaska. Reszta idzie w/g cennika. Tyldo wszyscy o tym dobrze wiedzą tylko każdy trzyma gębę na kłódkę. Ksiądz dostaje uposażenie, i niczyim obowiązkiem jest jego utrzymywanie. Jednym z powołania księdza jest ubóstwo, znasz pismo a pieprzysz głupoty.

Gawron otwarcie wyraża swoje zdanie, i czy się to komuś podoba czy nie jego sprawa. A wy wielcy chrześcijaninie co niedzielę do kościoła, bijecie się w serca mówiąc moja wina. A na forum bluzgacie na lewo i prawo. Czy tak nakazuje pan Jezus??

Chcesz zmienić świat, zacznij od siebie. :*
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 22:12
Powiem Wam jedno gawron taki durny ale jednak troszkę tu ludzi wchodzi i mimo całej waszej nienawiści do mnie cieszę się bo może jedna osoba się chociaż zastanowi nad całym tym (pip)Nie chodzi mi odciąganie od chrześcijaństwa bo ja od tego nie jestem ale pewien cel osiągnąłem:)

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 22:12:

Goldenhand aż Ci piątkę przybije bo nieczesto się zdarza normalny człowiek.Szkoda tylko że tych uzywających mózgownicy tak mało.Słuchajcie gościa bo dobrze prawi a mnie Wasza nienawiść nakręca także prosze więcej;)

2945
Mgosia
13 września 2011r. o 22:15
No właśnie , masz rację mamy rozumy .. wiec i Ty użyj swojego i nie pchaj się tam gdzie Ciebie nie potrzebują :)

Spokojnej aniołkowej nocy :) :D ..bo męczy mnie wałowanie w kółko macieja tego samego ... już każdy wie, co kogo uwiera i to od kilku dobrych stron :)

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 22:15:

Nienawiść ? a gdzież ona ? :P :D :D :D Pa .. :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 22:16
Jak możesz być taka i pisać że mnie nie chcą?:)A na kim wyładują swe kompleksy?:)Lepiej nich tu walczą niż na ulicach śmietniki niszczą co jest według niektórych aktem bezgranicznej odwagi:)

7244
#Goldenhand nieaktywny
13 września 2011r. o 22:16
Szatan was opętał, Egzorcysta tu jest potrzebny.

Bóg jest dla wszystkich i dobrych i złych. Co w niego wierzą i dla tych co nie.

A kościół to nie sekta tylko mafia. Haracze na mszy się płaci.

Chcesz zmienić świat, zacznij od siebie. :*
4616
#gawron666 nieaktywny
13 września 2011r. o 22:17
No wiesz od nienawiści podobno do miłości blisko także mam cichą nadzieję heh

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.