Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
27 grudnia 2013r. o 13:50
Sprzedam kolumny 2 szt firmy daewoo,100%sprawne tel 885959154(nie odpowiadam na sms)cena 25zł[img=1388148605_p2629ku.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 grudnia 2013r. o 13:51
Sprzedam kolumny 2 szt firmy daewoo,100%sprawne tel 885959154(nie odpowiadam na sms)cena 25zł[img=1388148710_g5kudrc.jpg]
~ niezalogowany
27 grudnia 2013r. o 13:59
~ napisał(a): Sprzedam kolumny 2 szt firmy daewoo,100%sprawne tel 885959154(nie odpowiadam na sms)cena 25zł[img=1388148710_g5kudrc.jpg]
[img=1388149152_nmu28w2.jpg]
~e-papieros niezalogowany
27 grudnia 2013r. o 16:42
sprzedam e-papierosa caly komplet plus olejki, cena 140zl tel.728228404 http://smartsmoke.pl/kalkulator-oszczednosci[img=1388158918_mv5njtx.jpg]
~dawid niezalogowany
27 grudnia 2013r. o 17:16
wszytkie czesci blacharskie i mechaniczne do hondy civic 91-95 hatchback zero rdzy
tel.783900417
~ niezalogowany
27 grudnia 2013r. o 17:18
~dawid napisał(a): wszytkie czesci blacharskie i mechaniczne do hondy civic 91-95 hatchback zero rdzy
tel.783900417
~ niezalogowany
27 grudnia 2013r. o 17:39
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
inspektor88 napisał(a):
~ napisał(a): Sprzedam lub zamienię tablet lark.Zkupiony w lutym na gwarancji jako prezent ale nie wypalil od tamtej pory leżał w szafie zapominając o tym że to mam.
Tel.665897911[img=1387891933_gt8p99e.jpg]

cena ?

"tak sobie leżał w szafie zapominając,że go mam" -no,no ,co za zapominalski tablet :D :P :D :D :D :D :D
a co dziwi cię to,że coś się położy i zapominasz o tym.Czym chcesz dokupczyć człowieczku.

Idz karpia zjedz a.niebsie czepiasz ludzi polonisto o 7 bolesci

To nawet nie rozumiesz biedaku ,że tablet nie może zapominać bo nie jest osobą? To ty mogłeś leżeć zapominając ale nie tablet,Naucz sie pisać po ludzku .Trzeba było napisać np tak: "tak sobie leżał w szafie,a ja zapomniałem ,że go mam"-twoja pisanina jest pozbawiona logiki i jeszcze się dziwisz ,pewnie ,że każdy musi sie domyslić ,że to ty zapomniałeś ,ale wyrażnie napisałeś ,że to tablet zapomniał,Jeżeli nie pojmujesz ,ze piszesz bez sensu to fatalnie ,żal i tyle. :P :P
ale ty masz nakupczy.e

Sam masz nakupczyne i nie polecaj mi obżarstwa bo od tego się człowiek uwstecznia i potem pisze ,że tablet leżał zapominając,może jeszcze leżał paląc skręta i kiwając palcem w bucie ,do szkoły ,do szkoły,ćwiczyć od podstaw naukę pisania z sensem. :P :D
Jaka cena???
~ niezalogowany
27 grudnia 2013r. o 18:32
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
inspektor88 napisał(a):
~ napisał(a): Sprzedam lub zamienię tablet lark.Zkupiony w lutym na gwarancji jako prezent ale nie wypalil od tamtej pory leżał w szafie zapominając o tym że to mam.
Tel.665897911[img=1387891933_gt8p99e.jpg]

cena ?

"tak sobie leżał w szafie zapominając,że go mam" -no,no ,co za zapominalski tablet :D :P :D :D :D :D :D
a co dziwi cię to,że coś się położy i zapominasz o tym.Czym chcesz dokupczyć człowieczku.

Idz karpia zjedz a.niebsie czepiasz ludzi polonisto o 7 bolesci

To nawet nie rozumiesz biedaku ,że tablet nie może zapominać bo nie jest osobą? To ty mogłeś leżeć zapominając ale nie tablet,Naucz sie pisać po ludzku .Trzeba było napisać np tak: "tak sobie leżał w szafie,a ja zapomniałem ,że go mam"-twoja pisanina jest pozbawiona logiki i jeszcze się dziwisz ,pewnie ,że każdy musi sie domyslić ,że to ty zapomniałeś ,ale wyrażnie napisałeś ,że to tablet zapomniał,Jeżeli nie pojmujesz ,ze piszesz bez sensu to fatalnie ,żal i tyle. :P :P
ale ty masz nakupczy.e

Sam masz nakupczyne i nie polecaj mi obżarstwa bo od tego się człowiek uwstecznia i potem pisze ,że tablet leżał zapominając,może jeszcze leżał paląc skręta i kiwając palcem w bucie ,do szkoły ,do szkoły,ćwiczyć od podstaw naukę pisania z sensem. :P :D
Jaka cena???
sprzedany
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza