Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
26 grudnia 2013r. o 18:56
~oddam kubusia na akumulator napisał(a): Witam.oddam taki pojazd kubus puchatek na akumukator,sprawny ale brak ladowarki,na ten moment.nie pojedzie bo jest slaba bateria,brakuje tez jednego uszka ale stan ogolny dobry- oddam za wodke krupnik 0,5 l i ptasie mleczko z.biesronki:-)
tzn z biedronki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~oddam kubusia na akumulator niezalogowany
26 grudnia 2013r. o 19:12
Znalazlobsie ucho:-) trzeba przytwierdzic:-)[img=1388081543_a9nfuvd.jpg]
~Ania81 niezalogowany
26 grudnia 2013r. o 19:26
~ napisał(a):
~Ania81 napisał(a): Przyjmę nosidełko dla dziecka 0-13 kg lub 0-18 kg
Bardzo proszę o ceny i zdjęcia kierować na adres [email protected]
dla dziewczynki lub uniwersal.

http://tablica.pl/oferta/fotelik-nosidelko-0-11-kg-ID4iCO5.html

wszystko oki ale proszę mi powiedzieć ma to nosidełko butke i okrycie na nóżki??
~ niezalogowany
26 grudnia 2013r. o 19:39
~Ania81 napisał(a):
~ napisał(a):
~Ania81 napisał(a): Przyjmę nosidełko dla dziecka 0-13 kg lub 0-18 kg
Bardzo proszę o ceny i zdjęcia kierować na adres [email protected]
dla dziewczynki lub uniwersal.

http://tablica.pl/oferta/fotelik-nosidelko-0-11-kg-ID4iCO5.html

wszystko oki ale proszę mi powiedzieć ma to nosidełko butke i okrycie na nóżki??
poszukaj dobrze bo ktoś,albo tu lub w ogłoszeniach wystawiał za 10zł
~gabrysia niezalogowany
26 grudnia 2013r. o 19:41
witam mam do sprzedania półke pokojowa za 30 złotych mój telefon kontaktowy to 531 208 693
~gabrysia niezalogowany
26 grudnia 2013r. o 19:49
witam mam do sprzedania ciuchcie do zabawy dla małych dzieci ciuchcia oddaje odgłosy zwierzat cena 20 złotych mój telefon to 531 208 693
~gabrysia niezalogowany
26 grudnia 2013r. o 19:57
witam mam do sprzedania kwietnik na ciane na kwiatka za 7 złotych oraz wieszaczek na reczniki papierowe za 5 złotych mam równiez do sprzedania chlebak za 15 złotych mój numer telefonu to 531 208 693
~gabrysia niezalogowany
26 grudnia 2013r. o 20:04
witam mam do sprzedania zlewozmyak 1 komorowy z ociekaczem za 50 złotych oraz kosz na pranie za 40 złotych nic nie używany oraz słuchawke do prysznica z wezem za 10 złotych moj numer telefonu to 531 208 693
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza