~ napisał(a):~ napisał(a):ale ty masz nakupczy.e~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):a co dziwi cię to,że coś się położy i zapominasz o tym.Czym chcesz dokupczyć człowieczku.inspektor88 napisał(a):~ napisał(a): Sprzedam lub zamienię tablet lark.Zkupiony w lutym na gwarancji jako prezent ale nie wypalil od tamtej pory leżał w szafie zapominając o tym że to mam.
Tel.665897911[img=1387891933_gt8p99e.jpg]
cena ?
"tak sobie leżał w szafie zapominając,że go mam" -no,no ,co za zapominalski tablet :D :P :D :D :D :D :D
Idz karpia zjedz a.niebsie czepiasz ludzi polonisto o 7 bolesci
To nawet nie rozumiesz biedaku ,że tablet nie może zapominać bo nie jest osobą? To ty mogłeś leżeć zapominając ale nie tablet,Naucz sie pisać po ludzku .Trzeba było napisać np tak: "tak sobie leżał w szafie,a ja zapomniałem ,że go mam"-twoja pisanina jest pozbawiona logiki i jeszcze się dziwisz ,pewnie ,że każdy musi sie domyslić ,że to ty zapomniałeś ,ale wyrażnie napisałeś ,że to tablet zapomniał,Jeżeli nie pojmujesz ,ze piszesz bez sensu to fatalnie ,żal i tyle. :P :P
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Chłopie chcesz kupić to kupuj ,a nie się czepiasz bez sensu gorsze ogłoszenia widziałem i się tak nie czepiali.
~ napisał(a): Chłopie chcesz kupić to kupuj ,a nie się czepiasz bez sensu gorsze ogłoszenia widziałem i się tak nie czepiali.
emi568 napisał(a):emi568 napisał(a): Sprzedam wozek gleboki + wklad spacerowka z torba w kolorze zloto-czarnym, przednie kola sie obracaja i maja mozliwosc blokada. Cena jaka mnie interesuje to 180 zl
Tel 724344139[img=1387655236_lzrfaks.jpg]
nieaktualne
~Ania81 napisał(a): Przyjmę nosidełko dla dziecka 0-13 kg lub 0-18 kg
Bardzo proszę o ceny i zdjęcia kierować na adres [email protected]
dla dziewczynki lub uniwersal.