~ania napisał(a): witam jestem matką bez pracy chłopak pracuje dorywczo potrzebuję rzeczy dla niemowlaka ponieważ jestem w 6 miesiącu ciązy za jaką kolwiek pomoc będę wdzięczna
~monika napisał(a):mydwie napisał(a):jakie ceny zabawek~mama napisał(a): Sprzedam kozaczki dla dziewczynki Stan BDB- ze względu na małe ryski na wierzchu buta - cena 8zł i Nowe kapcie które okazały się za małe - 20zł (nie używane)
Posiadam również zabawki nowe i używane. ZAPRASZAM
~ napisał(a):k1p napisał(a):prawdo podobnie będzie córka więc czekam na wiadomosc~ania napisał(a): witam jestem matką bez pracy chłopak pracuje dorywczo potrzebuję rzeczy dla niemowlaka ponieważ jestem w 6 miesiącu ciązy za jaką kolwiek pomoc będę wdzięczna
Jeśli potrzebujesz ubranek dla dziewczynki, to mogę coś przygotować. Mam też uniwersalne, ale będzie ich na pewno mniej, niż typowo "babskich".
~ napisał(a): Gdzie polecacie dobre i nie drogie obiady z cała rodzinką?Dobre i niedrogie ,no chyba nie :D niedrogie to masz badziewie zrobione z badziewia z najniższej półki,smacznego :D :P Dobre jadzenie MUSI kosztować,kto uważa ,że za grosze zje dobrze to chyba coś z nim nie halo.
~ napisał(a): Gdzie polecacie dobre i nie drogie obiady z cała rodzinką?witam polecam obiady na stołówce Polfa dawna lub Tosca w rynku.