Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

2820
#k1p nieaktywny
29 listopada 2015r. o 22:03
~ania napisał(a): witam jestem matką bez pracy chłopak pracuje dorywczo potrzebuję rzeczy dla niemowlaka ponieważ jestem w 6 miesiącu ciązy za jaką kolwiek pomoc będę wdzięczna

Jeśli potrzebujesz ubranek dla dziewczynki, to mogę coś przygotować. Mam też uniwersalne, ale będzie ich na pewno mniej, niż typowo "babskich".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 listopada 2015r. o 8:09
Jeśli masz około 150cm jesteś kompletna niekoniecznie prawdziwa,możesz być sztuczna to chętnię cię przygarnę. Obiecuję,że ubiorę cię w same błyskotki i bedę składać prezenty u twych stóp.CHOINKO jeśli spełniasz moje wymagania i chcesz się "Oddać" w moje ręce czekam...
Jeżeli ktoś posiada taką choinkę za niewielki zamiennik to proszę o wpisy na forum pozdrawiam:-)
~ niezalogowany
30 listopada 2015r. o 9:17
~monika napisał(a):
mydwie napisał(a):
~mama napisał(a): Sprzedam kozaczki dla dziewczynki Stan BDB- ze względu na małe ryski na wierzchu buta - cena 8zł i Nowe kapcie które okazały się za małe - 20zł (nie używane)

Posiadam również zabawki nowe i używane. ZAPRASZAM
jakie ceny zabawek

Ceny od 5-25zł
~ania niezalogowany
30 listopada 2015r. o 9:59
~ napisał(a):
k1p napisał(a):
~ania napisał(a): witam jestem matką bez pracy chłopak pracuje dorywczo potrzebuję rzeczy dla niemowlaka ponieważ jestem w 6 miesiącu ciązy za jaką kolwiek pomoc będę wdzięczna

Jeśli potrzebujesz ubranek dla dziewczynki, to mogę coś przygotować. Mam też uniwersalne, ale będzie ich na pewno mniej, niż typowo "babskich".
prawdo podobnie będzie córka więc czekam na wiadomosc
13545
#mydwie nieaktywny
30 listopada 2015r. o 10:29

Dopisane 30.11.2015r. o godz. 10:29:

[img=1448875746_2exx3kg.jpg]
~ niezalogowany
30 listopada 2015r. o 12:55
~ napisał(a): Gdzie polecacie dobre i nie drogie obiady z cała rodzinką?
Dobre i niedrogie ,no chyba nie :D niedrogie to masz badziewie zrobione z badziewia z najniższej półki,smacznego :D :P Dobre jadzenie MUSI kosztować,kto uważa ,że za grosze zje dobrze to chyba coś z nim nie halo.
~ niezalogowany
30 listopada 2015r. o 14:18
~ napisał(a): Gdzie polecacie dobre i nie drogie obiady z cała rodzinką?
witam polecam obiady na stołówce Polfa dawna lub Tosca w rynku.
~P. niezalogowany
30 listopada 2015r. o 14:21
Kupiec Nokie x2-00 z papierami. Tel.733 643 789
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza