Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~NOMAT niezalogowany
27 września 2012r. o 22:37
jeżeli ktoś ma nie potrzebne rzeczy które mogą się przydać w świetlicy.
czasami w domu zalegają stare książki gry czasem stół do tenisa czy inne rzeczy jeżeli ktoś chciałby oddać i podzielić się tym samym z dziećmi proszę o kontakt
697 178 810

potrzebne są

- książki
- gry planszowe telewizyjne
- elektronika - tv, komputer, sprzęt audio
- meble
- bajki na dvd i vhs
- i inne gry
-itp

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~JA niezalogowany
27 września 2012r. o 23:40
~/*- napisał(a):
~JA napisał(a): posiadam coś takiego dobrze działa więc może komuś się przyda bo nie zniszczony w ogóle.
zamiennik to trzy browarki[img=1348773434_3ax6w4z.jpg]

A cóż to takiego?

Proszę cię.......
przed kasami fiskalnymi W SKLEPACH to były jedyne i najlepsze kalkulatory.

DLA POTRZEBUJĄCEGO:
JEST TO NATURALNIE KALKULATOR ZASILANY PRĄDEM I UTRZYMANY W IDEALNYM STANIE WIZUALNYM I TECHNICZNYM.
~JA niezalogowany
27 września 2012r. o 23:44
~JA napisał(a): NO DOBRA NIE PODAŁEM WYMIENNIKA I MODERATORA PONIOSŁO I USUNĄŁ MÓJ POST :/ :/ :/ :/

Za 2 czteropaki i dwie duże paczki chipsów do nich,
oddam lustro bez ramy (znaczy jest sama ta szyba co pokazuje odbicie tego co przed nią się znajduje).
Wymiary 175 x 75 cm.

Pod tel: 797-410-335
~mamma niezalogowany
28 września 2012r. o 0:21
Śpiworek do chrztu oddam za 4 duże obiadki od 5tego miesiąca. GG 1605365
~Jucha niezalogowany
28 września 2012r. o 6:51
Poszukuję termostatu do akwarium wymienniki do uzgodnienia bardzo mi zależy. Podaję e-maila [email protected]
7845
#Takanuva nieaktywny
28 września 2012r. o 7:53
Oddam za piwko lub równowartośc -Skóra (eko) rozm. M na 170-176. W idealnym stanie 15 zł. tel 533 493 947.[img=1348811629_9s2bisj.jpg]
7544
#esemena79 nieaktywny
28 września 2012r. o 7:57
Oddam za 8 żubrów sofe dwuosobowa i fotel, stan dobry, bez funkcji spania, z pojemnikami na pościel, kolor zielony, k widać ślady użytkowania, nie zapewniam transportu tzn. Jak sie zmieści w aucie to na terenie B-ca mogę przewiezc tel. 608 312 062
~monika niezalogowany
28 września 2012r. o 8:10
prosze o kontakt w sprawie tostera 536519902
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza