Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~ niezalogowany
20 lipca 2012r. o 10:30
hemi napisał(a): jak ktoś ma quada,enduro to szykuje sie mały szutrowo-terenowy spot w okolicach bolesławca.
WARUNEK: brak buractwa,to jest moto piknik piknik z rodzinami,ogniskiem-niemile widziane oszołomy myślące o sobie i jeżdżace jak się chce..
Klimaty a'la Krzywa typu nachlewić,olac i odjechać nie wchodza w grę.
Motocykliści z enduro,quadami -to raj dla was:)

Gdzie to się odbędzie i kiedy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ara niezalogowany
20 lipca 2012r. o 14:16
Nie tylko motocykliści mają nierówno pod sufitem.
Dziś widziałam czarnego passata (bolesławiecki numer 71) jak przez Kruszyn jechał 120 km/h (koło szkoły) . Potem przed Bolesławcem wyprzedzał sznur samochodów prawie na trzeciego. Takim psychopatom powinno się dożywotnio zabierać prawko. :/
~ niezalogowany
20 lipca 2012r. o 14:27
~Ara napisał(a): Potem przed Bolesławcem wyprzedzał sznur samochodów prawie na trzeciego. Takim psychopatom powinno się dożywotnio zabierać prawko. :/

Prawie na trzeciego, tzn. na dwa i pol?
3145
#hemi nieaktywny
20 lipca 2012r. o 14:50
~ napisał(a):
hemi napisał(a): jak ktoś ma quada,enduro to szykuje sie mały szutrowo-terenowy spot w okolicach bolesławca.
WARUNEK: brak buractwa,to jest moto piknik piknik z rodzinami,ogniskiem-niemile widziane oszołomy myślące o sobie i jeżdżace jak się chce..
Klimaty a'la Krzywa typu nachlewić,olac i odjechać nie wchodza w grę.
Motocykliści z enduro,quadami -to raj dla was:)

Gdzie to się odbędzie i kiedy?

29.07...info na priv..

Dopisane 20.07.2012r. o godz. 14:50:

~Ara napisał(a): Nie tylko motocykliści mają nierówno pod sufitem.
Dziś widziałam czarnego passata (bolesławiecki numer 71) jak przez Kruszyn jechał 120 km/h (koło szkoły) . Potem przed Bolesławcem wyprzedzał sznur samochodów prawie na trzeciego. Takim psychopatom powinno się dożywotnio zabierać prawko. :/

skąd wiesz,że 120km/h? trzymałeś się za nim?
Prawie na trzeciego?tzn?bo albo wszystkich skutecznie za jednym razem wyprzedził i lajcik ,albo wyjechał na trzeciego,ale prawie?

Ja ostatnio na odcinku kruszyn-tomaszów bol.lecę lewym pasem,z rozpędu chciałem wyprzedzić kolumne 3-4 auta,ale idiotów nie brakuje co nie spojrzy w lusterka i pakuje mi się na lewy pas przed maskę bo mysli,ze sam jest na drodze...ludzie patrzcie w lusterka!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
20 lipca 2012r. o 15:04
Napisales, ze on do lusterka zagladal.
~złoty fazer niezalogowany
20 lipca 2012r. o 17:16
A ja dzisiaj jechałem do pracy i sobie spokojnie na tysiąclecia oponki rozgrzewam i nagle widze koguty w lusterku. Zjezdzam spokojnie do krawedzi zeby sobie mundurowi przejechali a tu pan policjant sie zatrzymuje i mnie wyzywa od nienormalnych i mowi zeby to bylo ostatni raz i jak mu powiedzialem jaki jest powod "wezykowania" to zasugerował, że jak mam cos nie tak z motocyklem to zebym jechal do serwisu :D Musiał nieźle przycisnąć za mną tak poza tym bo byłem przy inter marche już, a wczesniej nie bylo zadnego auta za mna... ;>
~Ara niezalogowany
20 lipca 2012r. o 18:44
~ napisał(a):
~Ara napisał(a): Potem przed Bolesławcem wyprzedzał sznur samochodów prawie na trzeciego. Takim psychopatom powinno się dożywotnio zabierać prawko. :/

Prawie na trzeciego, tzn. na dwa i pol?

Trzy samochody się tam nie zmieści. Zmusił jadącego z przeciwka do ostrego hamowania.
~DAWCA orgazmów niezalogowany
20 lipca 2012r. o 19:39
k1p napisał(a): Ja tam nie mówię, że ma to być szybki wypad. Zawsze damy radę wytrzeźwieć.
Dopóki szybka paruje, jechać nie wolno :D Dopisane 19.07.2012r. o godz. 21:45:Aaaaa, poza tym, witam dawno nie widzianego Dawcy :*
Ja również witam :* ;) dawno nie widziany, gdyż nie dzieje się zbyt dużo na tym forum w motocyklowym klimacie oczywiście poza wyzwiskami :| jacy to są źli ci moturzyści :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu