Preczzkomuna napisał(a): Jesteś kobietą czy mężczyzną a może feministką, bo feministki kobietą nie nazwę. Kobiety częściej robią zakupy i każda się z tym zgodzi: to ciuszki, kosmetyki i tak dalej. To już wywodzi się od ludów zbieracko- łowieckich ;) Według Ciebie szanowanie w kobietach to co kobiece a mężczyznach to co męskie jest złe? Nasi dziadkowi żyli tymi wartościami. Dzisiaj jest to wypierane i wyśmiewane przez feministki. Dzisiaj próbuje się robić z kobiet takich słabszych mężczyzn to wprowadzając parytety i jeszcze jakieś różne dziwactwa lobbowane przez feministki.
Nie wiem na jakim świecie Ty żyjesz, ale mężczyźni, których ja znam kupują sobie ubrania, kosmetyki, znam nawet takich (tu pewnie się zdziwisz) co kupują jedzenie : ). Jestem kobietą, która nie znosi seksistów, ideologii do tego nie dorabiaj.
Feministki szanuję, bo dzięki ich walce o moje prawa mogę być w pełni wolnym człowiekiem.
Zastosuj się do rad JKM w swoim życiu : ). Na efekty długo nie będziesz musiał czekać : ).