Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
4 marca 2014r. o 20:53
http://wiadomosci.onet.pl/prasa/zasobne-zycie-ukrainskiej-elity/dmrph
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 marca 2014r. o 20:55
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,9590
~banderen elite niezalogowany
4 marca 2014r. o 22:55
Tutaj można przeczytatć korespondecję zdrajcy Kliczko do litewskich - i nie tylko - przyjaciół z podziękowaniem za wsparcie finansowe i z prośbą o jeszcze. także propozycja zaostrzenia prostestów, Maile wyłapała Anonymous Ukraine. Ta sama organizacja podała, że na konto Kliczki w gestapolandzie wpłynęło raz 12 000 000 a raz 8 000 000 Euronów na walkę przeciw prawowitym władzom.

Dzięki tej pomocy władzę w Kijowie przejęła prawicowa bojówka, która została natychmiast zaakceptowana przez tzw. demokratyczny zachód,

http://hinter-der-fichte.blogspot.de/2014/02/die-klitschko-e-mails.html
~mir.ko niezalogowany
5 marca 2014r. o 7:25
skoro spoleczenstwo to akceptuje, widocznie dobrze sie stało. poprzednia władza miała wsparcie ze wschodu, obecna z zachodu. ten przelew to żadna sensacja. walka o interesy, a ukraina i tak chce już 'okupacji" zachodniej jak polska. nastepna w kolejce białoruś
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2014r. o 8:18
virgo napisał(a):

Trzeba zauważyć jedno - otóż o sankcjach wobec Rosji , jakichkolwiek , nikt z liczących się światowych polityków nie mówi! Tylko polscy politycy w tym brylują...Więc ?

Czy, aby nie za dużo tych pochlebstw, Droga Niewiasto ? :) Nie komentowałem i nie zamierzam. Wybaczenia proszę :) Cały system tzw. " demokracji parlamentarnej" wraz ze wszystkimi partiami , bez wyjątku, kwalifikuję do delegalizacji , a w każdym bądź razie do cofnięcia subwencji. Wtedy się okaże kto jest ideologiem , a kto karierowiczem. Chociaż uczestnictwo we władzy choćby przez korupcję daje spore profity. Wszelkie deklaracje , oświadczenia czy programy wyborcze , to zbiór pobożnych życzeń , jeśli nie oszustwo. :)

alter napisał(a): ... Putin jest dla mnie współczesnym Hitlerem, więc niby skąd, i jaki to ślad? ...

No takie stwierdzenie , to już nie jest ślad , to już ewidentny efekt prania mózgu przez ścierwomedia Drogi Alterze :) W latach trzydziestych ubiegłego stulecia żydobanksterzy doprowadzili do nędzy sporą część Narodu amerykańskiego wycofując z obiegu ok. 70% gotówki. Pieniądze te trafiły do Europy i za nie Hitler zbudował armię, zaś Stalin , który też chciał wprowadzić "swój raj" na całej ziemi , za te pieniądze miał czołgi na kołach i milion spadochroniarzy. Jedno i drugie przydaje się w wojnie defensywnej , jak piąte koło w samochodzie. Potomkowi żydobanksterów dzisiaj plują na Ruskich , bo marzy im się dominacja nad całym Światem . Też mają swoją wizję " Raju" pod nazwą NWO . Prawda o Ukrainie Drogi Alterze :) jest taka:

http://wolnemedia.net/polityka/o-co-tak-naprawde-chodzi-w-ukrainskiej-tragedii/

i taka :

http://wolnemedia.net/polityka/janukowycz-poprosil-o-interwencje-zbrojna/

i taka :

~banderen elite napisał(a): ... Ta sama organizacja podała, że na konto Kliczki w gestapolandzie wpłynęło raz 12 000 000 a raz 8 000 000 Euronów na walkę przeciw prawowitym władzom.

Dzięki tej pomocy władzę w Kijowie przejęła prawicowa bojówka, która została natychmiast zaakceptowana przez tzw. demokratyczny zachód,

http://hinter-der-fichte.blogspot.de/2014/02/die-klitschko-e-mails.html

i taka :

~ napisał(a): http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,9590

W zasadzie to ta sama prawda . Z ostatniej " linki" ( gorąco polecam i dziękuję za publikację ) pozwolę sobie na cytat :

"Waszyngton pragnie baz rakietowych na Ukrainie w celu ograniczenia potencjału odstraszania jądrowego Rosji, co zmniejsza zdolność Rosji do opierania się hegemonii USA. Tylko trzy kraje stoją na drodze Waszyngtonu do osiągnięcia hegemonii w świecie: są to Rosja, Chiny i Iran. "

i

"Iran jest otoczony amerykańskimi bazami wojskowymi i flotą USA u swych wybrzeży. Program „Oś ku Azji" (Pivot to Asia), ogłoszony przez podżegający do wojny reżim Obamy, otacza Chiny bazami lotniczymi i morskimi. Waszyngton otacza Rosję bazami rakietowymi i bazami NATO. Skorumpowane rządy w Polsce i Czechach zostały opłacone, by przyjąć amerykańskie bazy rakietowe i radarowe, co sprawia, że marionetkowe państwa polskie i czeskie stały się głównymi celami nuklearnej zagłady. "

Jeśli takie rzeczy mówi były doradca Regana ... no cóż , chyba wie , co mówi.

Swoją prawdę ma również Kolonko , którego cenię za niedoścignioną u mnie elokwencję :

Kolonko sugeruje tutaj , że rozróba na Ukrainie to plan i dzieło Putina. Maksiu dostał pewnie parę groszy z hamerykańskiego Knesetu i dlatego tak gada :D
A wracając do demonów Drogi Alterze :) Mój mentalny przyjaciel Bułhakow w usta swego szatana włożył takie słowa : " każdemu będzie dane , to w co wierzy " jeśli miałoby to być prawdą, to piekło mam z głowy :D Ale i tak jestem lepszy od ateistów , bo w Boga wierzę. Mam na to prywatne , empiryczne , " twarde dowody " :D

Miłego dnia Wam życzę ... ale się naszrajboliłem , aż mi się palce spociły :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
5 marca 2014r. o 8:19
a "prawowite władze" wedle konstytuacji ukrainy jak i polski podlegają pod naród, który sprawuje władzę zarówno bezpośrednio, jak też przez wybranych przedstawicieli. artykuł konstytucji odnoszący się do warunków usunięcia prezydenta jest podrzędny i może być złamany
~mir.ko niezalogowany
5 marca 2014r. o 8:21
proponuje przenieść dyskusje do tematu o ukrainie "Majdan na żywo" bo robimy smietnik :)
10114
#alter nieaktywny
5 marca 2014r. o 9:38
~banderen elite napisał(a): Dzięki tej pomocy władzę w Kijowie przejęła prawicowa bojówka, która została natychmiast zaakceptowana przez tzw. demokratyczny zachód,

Sam jesteś "bojówka", historii się ucz, poczytaj książki, wtedy się dopiero wypowiadaj.

Dopisane 05.03.2014r. o godz. 09:38:

Pannazdzieckiem napisał(a): No takie stwierdzenie , to już nie jest ślad , to już ewidentny efekt prania mózgu przez ścierwomedia Drogi Alterze :) W latach trzydziestych ubiegłego stulecia żydobanksterzy doprowadzili do nędzy sporą część Narodu amerykańskiego wycofując z obiegu ok. 70% gotówki. Pieniądze te trafiły do Europy i za nie Hitler zbudował armię, zaś Stalin , który też chciał wprowadzić "swój raj" na całej ziemi , za te pieniądze miał czołgi na kołach i milion spadochroniarzy. Jedno i drugie przydaje się w wojnie defensywnej , jak piąte koło w samochodzie. Potomkowi żydobanksterów dzisiaj plują na Ruskich , bo marzy im się dominacja nad całym Światem . Też mają swoją wizję " Raju" pod nazwą NWO . Prawda o Ukrainie Drogi Alterze :) jest taka:

Panna, właśnie dlatego, że mam własne zdanie, nawet nie skorzystałem z twoich linek. Wiesz o tym, że w sieci tak jak w mediach są "ścierwostrony" pełne szalonych interpretacji historii, oraz idiotycznych teorii spiskowych. Powyżej prezentujesz jedną z teorii spiskowych, która znakomicie pokazuje stereotypowy absurd :) Sięgaj po klasyczne książki o historii, bo "ścierwostrony" robią Ci papkę z mózgu. :) miłego

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza