Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
5 marca 2014r. o 14:35
właśnie panna, lubimy cię i martwi nas jak fundamenty świata chcesz opierać na coraz to nowe anonimowe produkcje z youtuba i facezbooka. zdrówko ! choć ja nie pije jeszcze, jakaś świńska grypa czy cuś :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
5 marca 2014r. o 15:14
nie grypa tylko opad z chemitraili

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2014r. o 20:35
alter napisał(a):

... nawet nie skorzystałem z twoich linek...

... Sięgaj po klasyczne książki o historii, bo "ścierwostrony" robią Ci papkę z mózgu...

Szkoda Drogi Alterze :) Gdybyś przeczytał i Maksa pooglądał miałbyś przynajmniej blade pojęcie na czym polega różnica w interpretacji zdarzeń, a tak to jesteś jak dziecko w piaskownicy :)
Jakieś trzydzieści lat temu po raz pierwszy sięgałem po klasyczne książki , ale kiedy pojawił się Internet, znalazłem się w swoim żywiole :D Ścierwostrony mnie nie przerażają , odróżniam te plewy :) Ale skoro już mówimy o teoriach spiskowych , powiedz mi proszę , czy pieniądz fiducjarny fałszem jest, czy prawdą? :) Kto ma rację : ukraiński neonazista ze swastyką na czole, zwany bojownikiem o wolność, polski kibol z transparentem " Polska dla Polaków" zwany anarchistą , czy może młody amerykanin na Wall Street, krzyczący " Precz z drukowaniem pieniędzy " , zwany "Occupy Wall Street" ? A może Premier wszystkich Polaków ? ... i Polakom w tym momencie szczena opadła :D ... premier wszystkich Polaków :D Jakiś czas temu Drogi Alterze radziłem Ci przeczytać Doktrynę Szoku , abyś wiedział o co chodzi ... a Ty dalej masz swoje zdanie oparte o ścierwomedia , a gdzie książki , które mi zalecasz ? :)

Mirek , mordo Ty moja :) Jestem wzruszony troską o moją skromną osobę. Zdrówko , idę po piwko :D

Skornik ... a wiesz , że to możliwe :| Dr. Jaśkowski twierdzi , że skutki mogą być długofalowe ... no to życzyć będziemy Mirkowi szybkiego powrotu do zdrowia , nie łam się chłopie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
5 marca 2014r. o 22:41
Pannazdzieckiem napisał(a): Szkoda Drogi Alterze :) Gdybyś przeczytał i Maksa pooglądał miałbyś przynajmniej blade pojęcie na czym polega różnica w interpretacji zdarzeń, a tak to jesteś jak dziecko w piaskownicy :)

Panna często korzystam z twoich linek, kiedy na jakiś temat szukam wiedzy, kiedy nie mam wyrobionego zdania. Kiedy jednak dany temat jest mi wystarczająco znany, oraz kiedy generalnie posiadam już swoje zdanie, wtedy też linki mnie nie interesują, bo szkoda mi na nie czasu.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
5 marca 2014r. o 23:00
skorn napisał(a): nie grypa tylko opad z chemitraili

Tyś się musiał tego sporo nawdychać !
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2014r. o 23:09
alter napisał(a): ... bo szkoda mi na nie czasu.

Tylko nie daj się wpędzić w " wyścig szczurów" ... obiecałem sobie , że nauczysz mnie poezji :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
5 marca 2014r. o 23:14
Pannazdzieckiem napisał(a): ... obiecałem sobie , że nauczysz mnie poezji :)

Dobranoc :)

Mam wątpliwości, czy poezji można się nauczyć :) Ale wiem, że po prostu trzeba ją lubić, trzeba z nią obcować, należy ją pokochać, wtedy Ci się odwzajemni :) dobranoc

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
5 marca 2014r. o 23:25
Zabawni są ludzie którzy sądzą że w Polsce są wolne media.
Gdy ludzie zaczęli się wypowiadać pod informacjami o Ukrainie i ganią nasz knesejm za wspieranie banderowców i głupią wojnę gospodarczo korespondencyjną z Rosją to nagle zaczęli sprawdzać IP i szukać Rosyjskich agentów :D
Przecież w Polsce jest wolność słowa i mogę sobie popierać kogo chcę i nie powinno mi się IP sprawdzać, tylko dlatego że mam inne poglądy od rządowych.
No i wyszło władzy przy pomocy Newsweeka (amerykańsko pisma) że piszą to agenci Rosyjscy bo Polacy wiadomo że mają zdanie takie jak knesejm :)

Wczoraj w Newsweeku był artykuł o Radku Sikorskim jakim jest świetnym ministrem.
Pod artykułem same negatywne opinie a w sondażu 75% uważa że jest świetnym ministrem. O dziewiętnastej 75%, o 22h też 75%, o północy dalej 75%, a pod artykułem coraz więcej negatywów :)

Dzisiaj w radio były informacje że rolnicy zablokowali drogę i protestują.
Nikt nie powiedział dlaczego protestują, a chodziło o sprzedaż mięsa do Rosji.
Powiedziano że protestują i to na tyle :)

Scierwomedia to za mało powiedziane.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza