alter napisał(a):
... nawet nie skorzystałem z twoich linek...
... Sięgaj po klasyczne książki o historii, bo "ścierwostrony" robią Ci papkę z mózgu...
Szkoda Drogi Alterze :) Gdybyś przeczytał i Maksa pooglądał miałbyś przynajmniej blade pojęcie na czym polega różnica w interpretacji zdarzeń, a tak to jesteś jak dziecko w piaskownicy :)
Jakieś trzydzieści lat temu po raz pierwszy sięgałem po klasyczne książki , ale kiedy pojawił się Internet, znalazłem się w swoim żywiole :D Ścierwostrony mnie nie przerażają , odróżniam te plewy :) Ale skoro już mówimy o teoriach spiskowych , powiedz mi proszę , czy pieniądz fiducjarny fałszem jest, czy prawdą? :) Kto ma rację : ukraiński neonazista ze swastyką na czole, zwany bojownikiem o wolność, polski kibol z transparentem " Polska dla Polaków" zwany anarchistą , czy może młody amerykanin na Wall Street, krzyczący " Precz z drukowaniem pieniędzy " , zwany "Occupy Wall Street" ? A może Premier wszystkich Polaków ? ... i Polakom w tym momencie szczena opadła :D ... premier wszystkich Polaków :D Jakiś czas temu Drogi Alterze radziłem Ci przeczytać Doktrynę Szoku , abyś wiedział o co chodzi ... a Ty dalej masz swoje zdanie oparte o ścierwomedia , a gdzie książki , które mi zalecasz ? :)
Mirek , mordo Ty moja :) Jestem wzruszony troską o moją skromną osobę. Zdrówko , idę po piwko :D
Skornik ... a wiesz , że to możliwe :| Dr. Jaśkowski twierdzi , że skutki mogą być długofalowe ... no to życzyć będziemy Mirkowi szybkiego powrotu do zdrowia , nie łam się chłopie :)