Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
4 marca 2014r. o 10:24
Pannazdzieckiem napisał(a): Zgadzam się na wszystko , co jest w stanie osłabić Czwartą Rzeszę dla niepoznaki zwaną Unią Europejską. Ludzie wierzą w to , że eurokołchoz nam coś daje, ale to nie prawda. Jesteśmy skolonizowanym rynkiem zbytu i niczym więcej. W każdym bądź razie , jeśli Radzio i PO Prezydenta ruszą na Krym , to be ze mnie. Nie będę się bił za interesy żydowskich banksterów. Na mnie czas , miłego :)

Co to za filozofia? aby osłabić "czwartą rzeszę", zgadzasz się na hitlerowskie metody putina? Panna, publikuj bardziej przemyślane poglądy, bo jakieś potworki myślowe tworzysz :) miłego dnia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
4 marca 2014r. o 10:35
wyjść z kolonizacji niemieckiej by wejśc w rosyjską ? mi nie po drodze spaść w sytuacje Białorusi i Ukrainy. wole trzymać dalej z żydami
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 marca 2014r. o 17:19
~ napisał(a): ... publikuj bardziej przemyślane poglądy, bo jakieś potworki myślowe tworzysz :) miłego dnia

:D No cóż, na potworkach to ja się nie znam , ale znam się trochę na demonach : szatana nie ma , a szkoda. Bo gdyby był ... dajmy na to taki , jak u Bułhakowa " jam cząstką tej siły , która wiecznie zła pragnąc , zawsze dobro czyni " , to taki szatan siłą rzeczy zająłby się wyręczaniem prokuratury i eliminował by aspołeczne jednostki , poczynając na drobnej przestępczości , przez zorganizowaną, na banksterach kończąc. A skoro już o demonach mówimy , to mam wrażenie , że w Twoim umyśle niestety, ścierwomedia głównego nurtu , jak mawia pan Michalkiewicz, zostawiły ślad demonicznego Putina ;) Polecam Ci Drogi Kolego tą lekturę :

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=86216&strona=last

a powyżej masz filmik o hitlerowskich metodach hamerykańskiej armii :)

Mirek , mordo Ty moja, wiesz , że Cię lubię :) Urodziłeś się w sowieckim dominium , żyjesz w niemieckim , a zemrzesz najprawdopodobniej w żydowskim , jeśli w życie wejdzie masowa ustawa reprywatyzacyjna , sprzedadzą lasy , szpitale, wodę i powietrze. Kusząca wizja wolności , nieprawdaż ?

Miłego popołudnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
4 marca 2014r. o 17:35
nie wiem czy z naszym szpitalem może być gorzej. warto zobaczyć infrastrukture szpitala, jego ogrodzenie i parking, na którym w tym tyg bym uszkodził zawiche auta. nie radzimy sobie w takich kwestiach to dajmy sobie spokój z myślami o niezależności przynajmniej na 10-20 lat.
~c.d. niezalogowany
4 marca 2014r. o 17:38
haha za ów parking godny czarnobyla wołają w tygodniu 2 zł :D
10114
#alter nieaktywny
4 marca 2014r. o 18:04
Pannazdzieckiem napisał(a):

:D No cóż, na potworkach to ja się nie znam , ale znam się trochę na demonach : szatana nie ma , a szkoda. Bo gdyby był ... dajmy na to taki , jak u Bułhakowa " jam cząstką tej siły , która wiecznie zła pragnąc , zawsze dobro czyni " , to taki szatan siłą rzeczy zająłby się wyręczaniem prokuratury i eliminował by aspołeczne jednostki , poczynając na drobnej przestępczości , przez zorganizowaną, na banksterach kończąc. A skoro już o demonach mówimy , to mam wrażenie , że w Twoim umyśle niestety, ścierwomedia głównego nurtu , jak mawia pan Michalkiewicz, zostawiły ślad demonicznego Putina ;) Polecam Ci Drogi Kolego tą lekturę :

Panna szatana nie ma? skąd ta pewność?

na twoje dictum: " dwie dusze mam w rozprzęgu wiecznym i zamęcie, jedna się pazurami w ziemię prze zacięcie, druga z oparów ziemskich unosi się w niebo, stęskniona zaświatów wieczystą potrzebą" :)

Powtórzę :) Panna dostrzegam anarchię w Twoich poglądach. Stawiane przez Ciebie tezy bywają niekiedy absurdalne :) Putin jest dla mnie współczesnym Hitlerem, więc niby skąd, i jaki to ślad?
Ścierwomedia? Mają bardzo niewielki wpływ na moje poglądy. Mam nadzieję, że od dawna to wiesz. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10897
#Anonim10897 nieaktywny
4 marca 2014r. o 18:22
virgo napisał(a):

"STANOWISKO PREZYDIUM PARTII SAMOOBRONA
WS. NAPIĘTEJ SYTUACJI NA KRYMIE.

Samoobrona ze zrozumieniem odnosi się do stanowiska władz rosyjskich, pragnących ustabilizowania sytuacji na obszarze upadajacego państwa ukraińskiego. Polska, jako zachodni sąsiad Ukrainy, powinna podjąć niezwłocznie dialog z Moskwą w celu podjęcia wspólnych działań stabilizujacych sytuację na Ukrainie.

Pannozdzieckiem...specjalnie dla Ciebie wkleiłam ten tekst.Sądziłam , iż jako jeden z nielicznych ( a może jedyny ?) , myśliciel , analityk i świetnie rozumiejący arenę polityczną Europy i świata , napiszesz parę zdań... Nie napisałeś. Twoje prawo i wybór.
Wobec tego ja "wysilę się" :D
Moim zdaniem , Samoobrona jako jedyna partia polityczna w Polsce , wykazała się bystrością umysłu i świetną taktyką dotyczącą sytuacji politycznej Rosja - Ukraina. Nie sadziłam ,iż jej przywódca , Pan Kuropatwiński , posiada wielkie zdolności przewidywania. Bo chyba będzie tak , jak piszą w ogromnej liczbie forumowicze na portalach internetowych. Statystyki (chociażby te dotyczące liczby mieszkańców pochodzenia rosyjskiego , ukraińskiego i tatarskiego na Krymie ) same za siebie mówią i na nic dywagacje "proroków" i pseudohistoryków. Trzeba zauważyć jedno - otóż o sankcjach wobec Rosji , jakichkolwiek , nikt z liczących się światowych polityków nie mówi! Tylko polscy politycy w tym brylują...Więc ?
~Iza niezalogowany
4 marca 2014r. o 20:24
BPM napisał(a): Czy prorokiem byl Winston Churchill, gdy slyszac powracajacego z Monachium Chamberlaina,ktory triumfalnie obwieszczal: "Mielismy do wyboru wojne albo pokoj. Wybralismy pokoj!", replikowal: " Mielismy do wyboru wojne albo hanbe. Wybralismy hanbe, a wojne bedziemy mieli pozniej"?.

Cóż, w wyniku porozumienia w Budapeszcie z 1994r, USA, Wielka Brytania, i … Rosja, jako sygnatariusze zagwarantowały integralność terytorialną Ukrainy w zamian za likwidację arsenału nuklearnego. Oby nie wyglądało to tak jak drôle de guerre ( dziwna wojna ) z 1939r.
W.Churchill też często powtarzał parafazując Palmerstona : Anglia nie przyjaciół, Anglia ma swoje interesy…

Pozdrawiam :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza