~ napisał(a): ... publikuj bardziej przemyślane poglądy, bo jakieś potworki myślowe tworzysz :) miłego dnia
:D No cóż, na potworkach to ja się nie znam , ale znam się trochę na demonach : szatana nie ma , a szkoda. Bo gdyby był ... dajmy na to taki , jak u Bułhakowa " jam cząstką tej siły , która wiecznie zła pragnąc , zawsze dobro czyni " , to taki szatan siłą rzeczy zająłby się wyręczaniem prokuratury i eliminował by aspołeczne jednostki , poczynając na drobnej przestępczości , przez zorganizowaną, na banksterach kończąc. A skoro już o demonach mówimy , to mam wrażenie , że w Twoim umyśle niestety, ścierwomedia głównego nurtu , jak mawia pan Michalkiewicz, zostawiły ślad demonicznego Putina ;) Polecam Ci Drogi Kolego tą lekturę :
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=86216&strona=last
a powyżej masz filmik o hitlerowskich metodach hamerykańskiej armii :)
Mirek , mordo Ty moja, wiesz , że Cię lubię :) Urodziłeś się w sowieckim dominium , żyjesz w niemieckim , a zemrzesz najprawdopodobniej w żydowskim , jeśli w życie wejdzie masowa ustawa reprywatyzacyjna , sprzedadzą lasy , szpitale, wodę i powietrze. Kusząca wizja wolności , nieprawdaż ?
Miłego popołudnia Wam życzę :)